-
Angelika
Fanynky Angeliky knižní vyhledejte si www.angelique.cz. Mimo informací o knihách je tam ale dost informaci a o Michele tak o Robertovi a vlastně o celém natáčení -
Angelika
Ahojky všechny vás zdravim *3* ted si hraji na internetu a náhodou jsem našla tyhle stránky a jsem ráda,že vubec existuji a,že je takový FANKLUB,Angeliky"Já ji strašně obdivuji,jak herečku,tak i jako ženskou.Je prostě super a je vážně škoda,že nemá více natočených filmu atd.A viděla jsem fotky ve fotogalerii a jsou moc pěkné. *4* tak papa -
otazka na film Angelika
A este jednu vec myslite si ze Michele ma v o filme Angelika parochnu(paruku)???to mi neda spavat lebo ma tam fakt naaaaadherne vlasy a ta farba ....no odpadavam!!!!!!! -
Aladinova lampa od Michele
Ahoj este raz.....Michele je v roli Angeliky priam ako z rozpravky ja ked som ju prvy raz videla neverila som som ze niekto moze byt taky krasny.....mrzi ma jedno ze Michele mohla natocit viac pribehov o Angelike ako 5 urcite by to bolo uspesne lebo to sa da pozerat stale....a tie kostymy,saty su neskutocne som do nich uplne zamilovana dala by som asi cokolvek za to aby som vlastnila aspon par z nich(napr tie zlate,orientalne v 3.,4.,5.casti asi vsetky)...naozaj ma Michele len okolo 160 cm??????tak potom by som nemusela mat komplexy ani ja lebo aj ja mam tak...nevedeli by ste mi povedat kde by som zohnala rozpravku od Michele:
Meraviglie di Aladino, Le - Aldinova lampa?starsne po nej tuzim tam totiz Michele hraje princeznu a ja ocarujuca!!Neda sa kupit u vas????papa a dakujem za stranku
P.S. ja som doposial chodila na stranku marquise des anges ale bohuzial ju zrusili -
Michele
Ahojte vsetci ja som zo Slovenska a som fakt velmi milo prekvapena ze vy v Cechach mate stranku o Michele.....a dokonca aj super fotky...inac fakt je to straaasne tazke zohnat jej fotky takze mate moj velky obdiv.....viem o com hovorim pretoze aj ja som hladala jej foto na nete a trvalo to dost dlho...kedze som jej velka fanynka tak som to robila s radostou a myslim si o nej ze je to jedna z najkrasich zien sveta...........ktore si myslim mozeme spocitat na prstoch oboch ruk...pretoze Michele je skutocne krasna!!!Cast 1 -
Michaela
Je to skvělá hereška a mám jí ráda a v Angeli ce je boží dáblík. *15* *14* *14* Je prostě skvělá. -
Re: Re: Kniha o Michele
ahoj.Nevies ci vysla autobiografia aj v anglictine? -
Re: Kolik měří?
kolem 160 cm -
Re: Kniha o Michele
Právě jsem ji dočetla....Takřka jedním dechem. Je to docela síla co se všechno může odehrávat v zákulisí filmů.A co všechno ve svém životě musela Michele přežít. *8* -
Kniha o Michele
Ahoj lidi, nedavno jsem narazila na knizku Nejsem andelska angelika, ktera je autobiografii zminovane herecky. Silne doporucuji, precetla jsem ji za den. Je velice dobre psana. Dozvite se jak o soukromi herecky, tak o zakulisi v prubehu nataceni filmu Angelika. Tak si ji prectete, je fakt moc hezka *5* -
Kolik měří?
Ahoj, nevíte, jak je vysoká? Díky moc *3* -
Angelika
Angeliku jako film zbožňuji.je plná sebevědomí,romantiky a lásky.když jsem byla asi 7letá malá holka a koukala jsem na Angeliku,tak jsem nikdy děj nechápala,ale teď,když mi je 12 let,tak se hlavně nemůžu odtrhnout od filmu natož od knihy,dokonce čtu Angeliku i ve francouzštině.Muzikál Angelika je velmi povedený,ale musí se vidět zpěvačka Dasha,protože když jí vidíte,tak si říkáte,že na tom jevišti stojí 27letá Michéle Mercier.prostě něco skvělého.Pani Michéle Mercier držím palce,aby tady s námi vydržela ještě tak 10 let a aby se přijela podívat na muzikál Angelika v podání Dashy. *4* -
Angelika konečně u nás na dvd!!!
Angelika dnes vyšla na dvd jako kolekce pěti dvd všem doporučuji koupit!!! nedá se to srovnat z videokazetama obraz je digitálně upraven je to nádherá plus uchvatný původní český dabing *4* -
Re: THE BEST OF
ahojky Angelika je fakt suprova. -
Michele
Ahoj.
Právě jsem přidala pár fotek Michele Mercier a její životopis. *4*
Tohle krásnou herecku obdivuji od mých 8 let. Angeliku jsem viděla snad už stokrát a pořád se mi neomrzela-taky jsem si koupila celý její komplet na DVD.Dříve jsem navštěvovala její fan stránky Michelemercier.nl ale k mému zděšení jsem nedávno zjistila že doména Michelemercier.nl je na prodej *7*
Tak to máme smůlu. -
MICHELE
Mám Angeliku moc ráda a dost často se na ni dívám na videu,protože ta romantika tam je úžasná.Přesto,že ji bude 70let,je to pořád krásná ženská.Škoda jen,že těch filmů s ní,známe tak málo,přesto můžu říct,že Angelika vítězí na prvním místě.IVANA *4* -
Životopis
Už je to dost dlouho co jsem vytvořila životopis Michaele ale pořád tu není jen fotky co jsem sem dala stejný den *9* -
Re: Má Angelika
ahojky angeliku mam strasne rada ,ted ji davaji na prime a primo hltam kazdy dil.Taky jsem cetla o ni v casopise kde rikala ze lituje ze angeliku vubec hrala.Pry ji vubec nikdo neohodnoti za jeji ostatni filmi.Myslim ze je to velka skoda ze si to mysli,protoze ji hrala naprosto uzasne. *3* *4* -
Angelika
Angelika je supeeer.... A jestli jste viděli muzikál, tak ten je taky boží. DOPORUČUJU *4* *3* -
Bezva!!
Angelika skvělí film!Mám ho strašně ráda!!! *3*