Přejít na výpis diskuzí

Michèle Mercier

OSOBNOST 31.12.2006 
86 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • darsty

DVD v ČR

Pro všechny zájemce filmů s MM:
    V edici Levné knihy za poslední 3 roky vyšli filmy "Střílejte na pianistu - titulky", Casanova 70 - titulky" a Volání divočiny - dabing", knižně pak autobiografie "Nejsem Angelika".
  • nikdo nikdy nenahradi Michele Mercierjako Angeliku De Plessi Belier Markyzu Andelu...je jedinecna a vzdy byla krasna, dokonala...kazdej ji mohl zavidet a ty filmy o Angelice uz takz nikdo nikdy nenatoci...ani ted ji sarm nechybi
  • Dalibor-77
    Přeji vše nejjjj.. *3*
  • jste nejkrásnější žena všech dob *4*
  • Angelika

Angelika je supeeer.... A jestli jste viděli muzikál, tak ten je taky boží. DOPORUČUJU *4* *3*
  • Michele

Ahojte vsetci ja som zo Slovenska a som fakt velmi milo prekvapena ze vy v Cechach mate stranku o Michele.....a dokonca aj super fotky...inac fakt je to straaasne tazke zohnat jej fotky takze mate moj velky obdiv.....viem o com hovorim pretoze aj ja som hladala jej foto na nete a trvalo to dost dlho...kedze som jej velka fanynka tak som to robila s radostou a myslim si o nej ze je to jedna z najkrasich zien sveta...........ktore si myslim mozeme spocitat na prstoch oboch ruk...pretoze Michele je skutocne krasna!!!Cast 1
  • millagros115

mno..tak jako

Angelika je úžasná ženská, ale tajk trochu kur*a..třeba mně ukamenujte, ale už ve třetím díle měla těch milenců kolik?? 4??

JAko já mám angeliku moc ráda, ale tohle mi na ní trochu vadí, Jo a Michelle merciér byla prej ale strašná koza..ale tak to je každýho věc, no....
    • janickadp

Re: mno..tak jako

Jak jako koza?? *7* *8*
  • your-darling

...

všechno nejlepší.. *4* *4*
  • prosím vás nemáte někde odkaz kde se da zakoupit kniha Nejsem andelska angelika? nemohu ji tady nikde sehnat
    • Vzhledem k tomu že je očividně vyprodaná, bych to zkusil v nějakým antikvariátu. A nebo si počkej na dotisk (jestli nějaký kdy bude).
  • veru
    *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit