Přejít na výpis diskuzí

Michèle Mercier

OSOBNOST 31.12.2006 
86 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gratulace.

Okouzlující představitelce legendární
    Angeliky vše vše nejlepší k zítřejším
    narozeninám a nezmenšující se počet fanynek a ctitelů. *4* *14* *14*
  • byla neskutečně krásná jako Angeliak ♥ a viděli jste, jaký měla štíhlý pas? :O páni :) opravdu krasavice :)*
    • Souhlasíím slyšela sem že musela podstoupit operaci nosu atd.. aby mohla hrát angeliku
  • Přeji Vám Michèle Mercier alias Angelico De Plessi Belier Vše nejlepší k vašim krásným kulatým 75 narozeninám!!! *14* *3* *5*

Je vous souhaite Michèle Mercier alias Angelica De Plessi Belier Tout le meilleur pour votre belle ronde anniversaire 75!!! *14* *3* *5*
  • Bezva!!

Angelika skvělí film!Mám ho strašně ráda!!! *3*
  • MICHELE

Mám Angeliku moc ráda a dost často se na ni dívám na videu,protože ta romantika tam je úžasná.Přesto,že ji bude 70let,je to pořád krásná ženská.Škoda jen,že těch filmů s ní,známe tak málo,přesto můžu říct,že Angelika vítězí na prvním místě.IVANA *4*
  • Kolik měří?

Ahoj, nevíte, jak je vysoká? Díky moc *3*
    • Re: Kolik měří?

kolem 160 cm
  • Aladinova lampa od Michele

Ahoj este raz.....Michele je v roli Angeliky priam ako z rozpravky ja ked som ju prvy raz videla neverila som som ze niekto moze byt taky krasny.....mrzi ma jedno ze Michele mohla natocit viac pribehov o Angelike ako 5 urcite by to bolo uspesne lebo to sa da pozerat stale....a tie kostymy,saty su neskutocne som do nich uplne zamilovana dala by som asi cokolvek za to aby som vlastnila aspon par z nich(napr tie zlate,orientalne v 3.,4.,5.casti asi vsetky)...naozaj ma Michele len okolo 160 cm??????tak potom by som nemusela mat komplexy ani ja lebo aj ja mam tak...nevedeli by ste mi povedat kde by som zohnala rozpravku od Michele:
    Meraviglie di Aladino, Le - Aldinova lampa?starsne po nej tuzim tam totiz Michele hraje princeznu a ja ocarujuca!!Neda sa kupit u vas????papa a dakujem za stranku
    P.S. ja som doposial chodila na stranku marquise des anges ale bohuzial ju zrusili
  • otazka na film Angelika

A este jednu vec myslite si ze Michele ma v o filme Angelika parochnu(paruku)???to mi neda spavat lebo ma tam fakt naaaaadherne vlasy a ta farba ....no odpadavam!!!!!!!
    • soliter

Re: otazka na film Angelika

Mi.Mercier měla v tomto filmu paruky a příčesky.Kdysi jsem měla z časopisu Kino její civilní foto z doby natáčení,její pravé vlasy byli ohodně hezčí.Byly i dohady,že jí R.Hossein nenáviděl.Není to pravda.V době natáčení měli nádherný vztah.Ty fotky z natáčení a civilní fotky kde byla s Hosseinem už bohužel nemám,nějak se to časem někam zašantročilo.Byla fakt v civilu ještě krásnější. *5*
  • Angelika

Ahojky všechny vás zdravim *3* ted si hraji na internetu a náhodou jsem našla tyhle stránky a jsem ráda,že vubec existuji a,že je takový FANKLUB,Angeliky"Já ji strašně obdivuji,jak herečku,tak i jako ženskou.Je prostě super a je vážně škoda,že nemá více natočených filmu atd.A viděla jsem fotky ve fotogalerii a jsou moc pěkné. *4* tak papa
  • Dabing

Nedávno som bola na Slovensku,dávali Angeliku,v slovenskom znení-aj keď som Slovenka,nedalo sa to počúvat,proste hlas Aleny Vránovej k Angelike absolutne pasuje,zdravím fanúšikov MM
    • darsty

Re: Dabing

Ahojky,
      nechci se dělat moc chytrou, ale v českem dabingu Angelice propůjčila svůj hlas Libuše Švormová. Jinak, také jsem zhlédla slovenskou dabingovou verzi se Zuzanou Studenkovou a dávam ti za pravdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit