-
Wše Nej..♥
-
Ahoj Miška chcela by som vedeť či chodíš z jeremy mock kridge lebo sa k sebe chodíte ďakujem daj vedeť. *14* *4* *7* *8* *12* *3*
-
ahoj michell mam te moc rada pozdravuj holky vas film se mi moc libi my skamaradkou sme tez takove nejlepší kamarádky delame uplne všechno stejne jako vy mnejte se krasne mam vas v srdci a navždy budu a bylo by to fajn kdyby jste udelali 4 dil ja vim ze mi nerozumíte cesky ale urcite to vycitite srdíčkem *14* tel 725475285
-
Hallo Michelle Ich würde gerne, wenn Sie te der Produzent des Films Wilde Henne 4 aufgezeichnet wurde, wie Sie Visco und dann sprechen Sie mit der gruppe prazniny sollte = D Ich frage mich, was wäre der Sprotte {Michelle von Treuberg} und Fred { Jeremy Mockridge *5*
-
Ahoj Michelle,moc bych si přála nejvíc na světě aby byl 4, prosím tě moc!-Hallo Michelle, ich würde die meisten wollten in der Welt, die 4 war, ich bitte Sie sehr viel! *9* *9* *9* *9*
-
ahoj kolik ti je me je 10 ale mam cervnu narozky.zmoji kamaradkou hrajeme ten film ja sem sprota avilma afrida.ta moje kamoska je meli a truda.mas psa jestli ne tak to nevadi ja mam psu 2.jmenujouse ferda a dorotka moc se mi libis a libisemi fred.
-
promin za to jak jsem se spletla je i 4 dil ja mam 1-2-3 *14*
-
-
ON už je 4 díl ? jestli ano das mi na nej odkaz nebo kde jsi ho stahla ??? *8* *8* *14* *14* MIluju Freda ... obcAS SI RIKAM ZE BYCH S NIM CHTELA TAKY CHODIT a proc je jen ve filmu a nemuzou udelat turne ze by prijeli trebas do prahy ... jinak miliju Šprottu,freda,kšvidu a williho .. :33333 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ale pravdepodobnoust ze je potkam nehorazne malinka ... *9* *13* *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13* *13*
-
-
ahoj moc se mi ůibis libi semi fred
-
bitte stellen sie waitere 4 dil thank you very much *4*
-
udelejte 4 dil prosim!!!