-
Fred je vážně SEXY.A se Šprotou jim to moooc slušelo a Šprotě dóóst závidim a taky bych chtěla aby byl i 4. díl *14* *3* *3* *14* *14* *14*
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluju tento film úúúúúúúúúúúúúžasné moc a moc *14* *14* *14* *14* *1*
-
Nejlepší je Fred a Šprota. Škoda že nemužu mít divoky slepice za kamosky protože jsou úplně nejlepší!!! A ten film MILUJU!!!! *2* *2* *2*
-
ten film je nejlepší miluju ho a fredovi se nedivim že to už se šprotou chtěl dělat když sou spolu už 2 roky mimochodem sem kluk. *3*
-
-
hej a voni veskutečnosti spolu chodí?
-
-
hej nemate nekdo adresu na Michele von Treuberg ???
-
taky bych ctěla a by byl 4 ale očem by byl že by se fred a sprotta dali zase do hromady? *4*
-
Úžasný všechny díly:* Šprotě to strašně s Fredem slušelo:) V tom . díle jsem strašně chtěla, aby byli na konci zase spolu:( Ale jsem ráda, že zůstali aspoň jako dobří kámoši:*
-
Krása
Ahoj Taky se mi to moc líbí je to užasnej film ale zklamal mě Fred.. Noco ale Šprote byla fakt dobrá hold to nechtěla uspěchat tak si našel jinou s to se mi nelíbilo klidně z někym pokecám a o tom i o nečem jinem e-mail: vodnicek14@seznam.cz -
Supaa
No vidim ze tu uz dlho nikto nec nedal.....milujem tento film a myslim si ze neni len pre baby..sice som tento film objavil az nedavno ale za jeden den som mal vsetky casti stiahnute a pozrete aspon 30X hh inac som si porovnal 1. a 2. diel a strasne sa zmenil xD
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Prosííííííím
Prosím vás nevíte kde seženu text tý písničky co zpívají slepice na konci 2???? Díky moc. *14* *14* *9* *15* *1* *3* -
-
Re: Prosííííííím
Myslíš upa na konci..? 3..?
-