Přejít na výpis diskuzí

Michelle von Treuberg

OSOBNOST 2.1.2009 
122 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dily

*7* bude ičtvrtý díl divokých slepic
    • orange6

Re: dily

otázka nebo to říkáš protože jestli jo tak je to BEZVA :D
    • Re: dily

4.díl nebude *9*
    • terezazazaza

Re: dily

Hrozně bych si to přála ale obávám se že už ne *9* *9* *9* *9*
    • Re: dily

Kéžby by byl i 4díl!!!! ale to pochybuju! :(
      • Re: Re: dily

Taky bych si to příla kéž by..:) Nechceš pokecat.:? piš na vodnicek14@seznam.cz je to užasnej film..
      • Re: Re: dily

Kéžby taky bych byla ráda..
  • mezernik

....

Nejhezčí je tam fred ♥ ale se Sprotte jim to sluší.. :)) ale mě se líbí :)) *1*
    • Re: ....

To jn...,ale mrzi me ,ze spolu nezustali...Ale mohli si za to oba...Ale oba sou neeej... *4*
      • Re: Re: ....

Cau hele on zato muse spis Fred protoze ji podvadel se Sabrinou aspon myslim jo a sem kluk at si holky nemysli,ze je to jen pro holky,ale myslim ze spolu nakonec zustali dyt nakonci rikala ze mezi nima bylo vzdycky vic nez pratelstvi kdo si semnou bude chtit popovidat at napise na e-mail rad bych nekomu sveril moje maly tajemstvi ELEKTROVORD@seznam.cz *4*
        • Re: Re: Re: ....

jo a este je mi 12 a lituju toho ze je asi nikdy neuvidim na zivo a nevite koho ma Michelle von Truberg za pritele jako doopravdy?? napiste mi to na e-mail ELEKTROVORD@seznam.cz
          • Re: Re: Re: Re: ....

No mě by zajímalo jestli spolu Fred a Sprotte někdy ve skutečnosti chodili. Jenže Sprotte byla tvrdohlavá a nepustila ho ,pak do pokoje a Fredovi to chybělo ,tak ji podvedl,ale větší viník byl Fred.. Já mám email : wicki.dave@seznam.cz Tak si klidně s někým popovídám ,klidně i s tebou a je mi taky 12.. *3*
  • Zkoukni to

aahoj lidi vy stim naděláte nemusíte to ztahovat muzete to zkouknout na www.kinotip.cz ..jinak jer to užo film miluju ho je to nenenenej nej nej nej film jakej jsem kdy viděla nejradši mam freda šprotu a friedu *1*
    • Tak ale na kinotipu tě to pustí jenom na 72 minut..je to na ho*no..lepší je si to stáhnout..:) Jeremy je nejlepší..:) Jestli chce někdo pokecat o tomhle filmu posílám e-mail a facebook..:D
      E-mail= terrinqa98@seznam.cz
      Facebook= Terezkáá Biebs Taldíková
      Piště :)
    • Re: Zkoukni to

Áá.. Ahoj na kinotip sem za dva dny skoukal všechny právě.. :)
  • uááá

ona je super super super super *4* *4* *4* *4*
  • p.petulkaa33

..

všechno neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeej *1*
  • majli258

pipky

žáby k zulíbáni je naj film a milujem ho
    *14*
    • Re: pipky

Film žáby k zulíbání je nejjjjj a milujemeho z kámoškou je to nejj film .
      *14* .
  • týjo trojka je upé super, le je mi líto, že nezůstanou spolu šprota a fred ;) =((
  • Žáby k zulíbání 3

Na ulož to jsou Žáby k zulíbání 3 cz
    tady je odkaz: http://www.ulozto.cz/5347614/zaby-k -zulibani-3-cz-upload-ch.daniels-20 09.avi *14*
  • Našli jsme

Jsem našla na Žaby k zulíbání3 Já neřeknu :P *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: Našli jsme

mno my taky
    • tereza005

Re: Našli jsme

prosííím,řekni,já to chci vidět!!!Je to úpe bájo filmík....plosííííim.. *9*
      • Re: Re: Našli jsme

:) je to na ulož to :)
    • Re: Našli jsme

pls rekni *1* *1*
  • chcu

chcu vidět divoké slepice 3 ale v češtině nevíte o něčem??pomůže mi to já to viděla v němčině ale němčinu neumím takže je to na jednu velkou věc pls poraťte kuji... ♥ *14*
    • Re: chcu

na www.kinotip.cz a tam das onlibe filmy a tam napises žáby k zulibani 3 a je to upee super film
      • Re: Re: chcu

tam melo byt online

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit