-
ahoj michell ja bych chtela take dalsi 4 dil moc se mi to libi ten film a libi se mi fred *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3*
-
ahoj michelle nemohl být ještě 4 díl prosím. zamilovala jsem se do kluka který jse jmenuje taky fred a ted spolu chodíme. rádi jse na to vždycky pojíváme tak vás moooc :-) prosím udělěj te ještě další díl. děkuji kačka *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14*
-
-
Holky dočetla jsem se že 4 bude!!!!! v dubnu tohoto roku!!! sprotte a fred budou zase spolu a budou mít miminko !!! tortík se vrátí, frída a villy budou budou prožívat víc než lásku atd. :D
-
-
Ahoj, už je rok 2014 a já 4řku nemůžu nikde najít, nevíš jestli je ? :)
-
-
-
Ahoj Michelle chtěla bych se Tě zeptat jestli by nemohl být 4 díl, protože to skončilo pro vás ,, s Fredem´´ špatně a protože můj vztáh s tím nejlepším klukem na světě byl založen na tomhle filmu sice nejsem žárlivá já ale on ale ted je to jen na vlásku a mě to moc mrzí prosím. No děkuju Eliška
für Sie:
Hallo Michelle, ich möchte Sie bitten, wenn 4 Folge könnte sein werden, weil es vorbei, für Sie, Fred ist, '' falsch und da meine Vztáh mit dem besten Mann der Welt an diesem Film beruhte, aber ich bin nicht eifersüchtig aber er aber jetzt ist es nur auf die Strecke und ich bin sehr leid bitte. Gut vielen Dank Elisabeth *9* -
milujem ten film pozerám ho každý deň dookola malý by vymyslieť 4 diel *4*
-
milujem ten film pozerám ho každý deň dookola malý vymyslieť 4 diel *4* *14*
-
nevíte jestli bude 4 díl?
-
-
ja myslim ze ne *10* protoze uz by to o nicem nebylo *10* ale kdyby neco vymyslely bylo by to fajn zboznuju ten film *14*
-
-
hej no a co ale my je známe osobně. *1* *1* *1*
-
-
Jak to že je znáte osobně? A nemáte náhodou nekdo adresu na Michelle von Treuberg jestli ano posílejte to prosím na terezka2000@mujmail.cz díky *14* a mimochodem všechny díly jsou fakt nej že jo
-
jak to myslíš?
-
joo a muzes to dokazat pis mi na muj mail stela400@seznam.cz
-
-
Úžasnýýýý...Fredovi a Šprotě to moc moc sluší... *14* *14* *14* chtěla bych, aby byl 4díl, a aby se dali zase do hromady...!! ♥ *4* *14*Přála byhc si ještě, aby dojeli do česka...! *14*
-
-
Ahoj.. Fred je ze všech nejlepší;) A doufám že se sní budou i v 4 dílu
-
-
je the best mam ji v přátelých na facebooku
a fred je este lepsi ted je v reklame na jogurt monte -
-
ds mi prosim je ji fb odepis prosim na muj mail stela400@seznam.cz
-
-
taky bych chtela 4díl mno... doufam ze nekdy bude ale to šprota a fred budou uz starsi a nebude to uz o divokych slepicich kdyz se jejich particka rozpadla bylo by to asi o nicem noo FREDA (miluju ho !! ) *1* *1* *1* *1* *1* <3 *14* *14* *14* *14*