Přejít na výpis diskuzí

Michelle von Treuberg

OSOBNOST 2.1.2009 
122 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj michell mam te moc rada pozdravuj holky vas film se mi moc libi my skamaradkou sme tez takove nejlepší kamarádky delame uplne všechno stejne jako vy mnejte se krasne mam vas v srdci a navždy budu a bylo by to fajn kdyby jste udelali 4 dil ja vim ze mi nerozumíte cesky ale urcite to vycitite srdíčkem *14* tel 725475285
  • Hallo Michelle Ich würde gerne, wenn Sie te der Produzent des Films Wilde Henne 4 aufgezeichnet wurde, wie Sie Visco und dann sprechen Sie mit der gruppe prazniny sollte = D Ich frage mich, was wäre der Sprotte {Michelle von Treuberg} und Fred { Jeremy Mockridge *5*
  • Ahoj Michelle,moc bych si přála nejvíc na světě aby byl 4, prosím tě moc!-Hallo Michelle, ich würde die meisten wollten in der Welt, die 4 war, ich bitte Sie sehr viel! *9* *9* *9* *9*
  • ahoj kolik ti je me je 10 ale mam cervnu narozky.zmoji kamaradkou hrajeme ten film ja sem sprota avilma afrida.ta moje kamoska je meli a truda.mas psa jestli ne tak to nevadi ja mam psu 2.jmenujouse ferda a dorotka moc se mi libis a libisemi fred.
  • promin za to jak jsem se spletla je i 4 dil ja mam 1-2-3 *14*
  • ahoj moc se mi ůibis libi semi fred
  • bitte stellen sie waitere 4 dil thank you very much *4*
  • Holky dočetla jsem se že 4 bude!!!!! v dubnu tohoto roku!!! sprotte a fred budou zase spolu a budou mít miminko !!! tortík se vrátí, frída a villy budou budou prožívat víc než lásku atd. :D
  • udelejte 4 dil prosim!!!
  • ahoj michell ja bych chtela take dalsi 4 dil moc se mi to libi ten film a libi se mi fred *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3*
  • ahoj michelle nemohl být ještě 4 díl prosím. zamilovala jsem se do kluka který jse jmenuje taky fred a ted spolu chodíme. rádi jse na to vždycky pojíváme tak vás moooc :-) prosím udělěj te ještě další díl. děkuji kačka *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14*
  • Ahoj Michelle chtěla bych se Tě zeptat jestli by nemohl být 4 díl, protože to skončilo pro vás ,, s Fredem´´ špatně a protože můj vztáh s tím nejlepším klukem na světě byl založen na tomhle filmu sice nejsem žárlivá já ale on ale ted je to jen na vlásku a mě to moc mrzí prosím. No děkuju Eliška
    für Sie:
    Hallo Michelle, ich möchte Sie bitten, wenn 4 Folge könnte sein werden, weil es vorbei, für Sie, Fred ist, '' falsch und da meine Vztáh mit dem besten Mann der Welt an diesem Film beruhte, aber ich bin nicht eifersüchtig aber er aber jetzt ist es nur auf die Strecke und ich bin sehr leid bitte. Gut vielen Dank Elisabeth *9*
  • milujem ten film pozerám ho každý deň dookola malý by vymyslieť 4 diel *4*
  • milujem ten film pozerám ho každý deň dookola malý vymyslieť 4 diel *4* *14*
  • Ahoj.. Fred je ze všech nejlepší;) A doufám že se sní budou i v 4 dílu
  • ja myslim ze ne *10* protoze uz by to o nicem nebylo *10* ale kdyby neco vymyslely bylo by to fajn zboznuju ten film *14*
  • nevíte jestli bude 4 díl?
  • Jak to že je znáte osobně? A nemáte náhodou nekdo adresu na Michelle von Treuberg jestli ano posílejte to prosím na terezka2000@mujmail.cz díky *14* a mimochodem všechny díly jsou fakt nej že jo
  • hej a voni veskutečnosti spolu chodí?
  • jak to myslíš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit