Přejít na výpis diskuzí

Michelle von Treuberg

OSOBNOST 2.1.2009 
122 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ds mi prosim je ji fb odepis prosim na muj mail stela400@seznam.cz
  • joo a muzes to dokazat pis mi na muj mail stela400@seznam.cz
  • hej no a co ale my je známe osobně. *1* *1* *1*
  • terka2722
    Úžasnýýýý...Fredovi a Šprotě to moc moc sluší... *14* *14* *14* chtěla bych, aby byl 4díl, a aby se dali zase do hromady...!! ♥ *4* *14*Přála byhc si ještě, aby dojeli do česka...! *14*
  • je the best mam ji v přátelých na facebooku
    a fred je este lepsi ted je v reklame na jogurt monte
  • Hele dvaj to vždycky o velkejch prázdninách na jedničce myslim, tak sleduj o prázdninách TV program a nebo si to stáhni na uloz.to a zadej tam Žáby k zulíbání 1, 2 nebo 3 jestli chceš a ono ti to vyjede *1* *1*
  • taky bych chtela 4díl mno... doufam ze nekdy bude ale to šprota a fred budou uz starsi a nebude to uz o divokych slepicich kdyz se jejich particka rozpadla bylo by to asi o nicem noo FREDA (miluju ho !! ) *1* *1* *1* *1* *1* <3 *14* *14* *14* *14*
  • Fred je vážně SEXY.A se Šprotou jim to moooc slušelo a Šprotě dóóst závidim a taky bych chtěla aby byl i 4. díl *14* *3* *3* *14* *14* *14*
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluju tento film úúúúúúúúúúúúúžasné moc a moc *14* *14* *14* *14* *1*
  • Nejlepší je Fred a Šprota. Škoda že nemužu mít divoky slepice za kamosky protože jsou úplně nejlepší!!! A ten film MILUJU!!!! *2* *2* *2*
  • ten film je nejlepší miluju ho a fredovi se nedivim že to už se šprotou chtěl dělat když sou spolu už 2 roky mimochodem sem kluk. *3*
  • Tak ale na kinotipu tě to pustí jenom na 72 minut..je to na ho*no..lepší je si to stáhnout..:) Jeremy je nejlepší..:) Jestli chce někdo pokecat o tomhle filmu posílám e-mail a facebook..:D
    E-mail= terrinqa98@seznam.cz
    Facebook= Terezkáá Biebs Taldíková
    Piště :)
  • hej nemate nekdo adresu na Michele von Treuberg ???
  • taky bych ctěla a by byl 4 ale očem by byl že by se fred a sprotta dali zase do hromady? *4*
  • Úžasný všechny díly:* Šprotě to strašně s Fredem slušelo:) V tom . díle jsem strašně chtěla, aby byli na konci zase spolu:( Ale jsem ráda, že zůstali aspoň jako dobří kámoši:*
  • Re: Prosííííííím

Myslíš upa na konci..? 3..?
  • Re: Zkoukni to

Áá.. Ahoj na kinotip sem za dva dny skoukal všechny právě.. :)
  • Re: Re: dily

Taky bych si to příla kéž by..:) Nechceš pokecat.:? piš na vodnicek14@seznam.cz je to užasnej film..
  • Krása

Ahoj Taky se mi to moc líbí je to užasnej film ale zklamal mě Fred.. Noco ale Šprote byla fakt dobrá hold to nechtěla uspěchat tak si našel jinou s to se mi nelíbilo klidně z někym pokecám a o tom i o nečem jinem e-mail: vodnicek14@seznam.cz
  • Re: Re: dily

Kéžby taky bych byla ráda..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit