Přejít na výpis diskuzí

Michelle von Treuberg

OSOBNOST 2.1.2009 
122 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • orange6

Re: dily

otázka nebo to říkáš protože jestli jo tak je to BEZVA :D
  • Re: dily

4.díl nebude *9*
  • Supaa

No vidim ze tu uz dlho nikto nec nedal.....milujem tento film a myslim si ze neni len pre baby..sice som tento film objavil az nedavno ale za jeden den som mal vsetky casti stiahnute a pozrete aspon 30X hh inac som si porovnal 1. a 2. diel a strasne sa zmenil xD
    *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: ....

No mě by zajímalo jestli spolu Fred a Sprotte někdy ve skutečnosti chodili. Jenže Sprotte byla tvrdohlavá a nepustila ho ,pak do pokoje a Fredovi to chybělo ,tak ji podvedl,ale větší viník byl Fred.. Já mám email : wicki.dave@seznam.cz Tak si klidně s někým popovídám ,klidně i s tebou a je mi taky 12.. *3*
  • Prosííííííím

Prosím vás nevíte kde seženu text tý písničky co zpívají slepice na konci 2???? Díky moc. *14* *14* *9* *15* *1* *3*
  • Re: Re: Re: ....

jo a este je mi 12 a lituju toho ze je asi nikdy neuvidim na zivo a nevite koho ma Michelle von Truberg za pritele jako doopravdy?? napiste mi to na e-mail ELEKTROVORD@seznam.cz
  • Re: Re: ....

Cau hele on zato muse spis Fred protoze ji podvadel se Sabrinou aspon myslim jo a sem kluk at si holky nemysli,ze je to jen pro holky,ale myslim ze spolu nakonec zustali dyt nakonci rikala ze mezi nima bylo vzdycky vic nez pratelstvi kdo si semnou bude chtit popovidat at napise na e-mail rad bych nekomu sveril moje maly tajemstvi ELEKTROVORD@seznam.cz *4*
  • terezazazaza

Re: dily

Hrozně bych si to přála ale obávám se že už ne *9* *9* *9* *9*
  • Re: dily

Kéžby by byl i 4díl!!!! ale to pochybuju! :(
  • Re: ....

To jn...,ale mrzi me ,ze spolu nezustali...Ale mohli si za to oba...Ale oba sou neeej... *4*
  • dily

*7* bude ičtvrtý díl divokých slepic
  • mezernik

....

Nejhezčí je tam fred ♥ ale se Sprotte jim to sluší.. :)) ale mě se líbí :)) *1*
  • Re: pipky

Film žáby k zulíbání je nejjjjj a milujemeho z kámoškou je to nejj film .
    *14* .
  • Zkoukni to

aahoj lidi vy stim naděláte nemusíte to ztahovat muzete to zkouknout na www.kinotip.cz ..jinak jer to užo film miluju ho je to nenenenej nej nej nej film jakej jsem kdy viděla nejradši mam freda šprotu a friedu *1*
  • uááá

ona je super super super super *4* *4* *4* *4*
  • p.petulkaa33

..

všechno neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeej *1*
  • Re: Našli jsme

mno my taky
  • Re: Re: chcu

tam melo byt online
  • Re: chcu

na www.kinotip.cz a tam das onlibe filmy a tam napises žáby k zulibani 3 a je to upee super film
  • Re: Re: haha

zkus uloz.to

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit