-
vše nejlepší
-
Mluvíš jak apač twl xDDD Slovo Mike se dá skloňovat :DD A je to Shinoda ano? :DD Nedokážu si představit že by se někomu mohl nelíbit!!
-
Všechno nejlepší MIKE!!!!!
-
Re: Mike ON Facebook
tak to nwm *9* i kdyz mam "facebook" Sida ze SlipKnoT a ten tky uz ma neco kolem 4000 pratel ten prijme fakt kazdyho a tky tuna sourozencu... a Mike ma ze je zenaty s nakoumi Marii bo s kym.. no Anna to nejni *9* -
Mike ON Facebook
Ty jj tak sem se dívala na ten ,,jeho´´ Facebook a došla sem k tomu že to není jeho Facebook Mike by si asi těžko dával tolik lidí jako sourozence nebo že má zájem o ženy atd... *9* -
Re: Re: Re: prcek
sem skousela Mikovi prohrabat fb jestli tam nahodou nema nejakiu fotecku co se neda vygooglit ae bohuzel *9* asi linej vzit fotak a neco vycvaknout *10* ani Chester tak negoogli jako Mike *15* *15* -
Re: Re: prcek
tak nějakaj Otisa sem už zkousla ale Akio to už je trochu moc chudák malej nebude to mít lehký *9* OtiAkio oběěěd *1* *1* -
Re: prcek
cožééé *8* jako by nestačilo Otis.. i když to se mi začíná líbit *1* ale Akio? to zní jak kdyby byl Číňan *9* ale nesmíme zapomínat, že Mike je poloviční Japonec *4* už vidim jak na něj volaj Akííí oběěd *1* -
prcek
Už ste slyšeli jaký daly Mike a Anna Otisovy druhý jméno? Chudák jmenuje se Otis Akio Shinoda *9* Rodiče mají asi dobrou představivost *1* -
mike
mike shinada toto jmeno som nesnasela ale rekla sem si kdyz posloucham linkin park musim mit rada i mike ...no a zalibila se mi jedna pisnicka kterou zazpival sam"in between" a jeste jednu pisnicku kterou zarepoval strasne se mi libila hlavne vim co tam zpiva ...od ty doby mike sboznuju!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: narozky
noo na linkinpark.cz je nova fotecka a vypada to ze uz u kadernika byl *1* a nebo nee?? *15* -
Re: Re: narozky
PO DLOUHÉ DOBĚ JSEM TU *15* TÁÁÁÁÁKŽE DODATEČNĚ VŠE NEJ A SOUHLASÍM S VLADISH KADEŘNÍKA BY JSI MOHL *15* -
Re: narozky
OmG já na tto uplně zapoměla *9* *13* Všechno nejlepší Mike a když máš ty narozeniny co takhle zajít ke kadeřníkovy? *1* *1* -
Re: nová image
jj Anne to vazne slusi *14* ale ma takovou zajimavou pusu kdyz se smeje -
narozky
dneska má Mike narozky *4* takže všechno nej *3* -
nová image
trochu tu ta diskuze vázne co? Tak co říkáte té nové fotce mikeho a anny? Nevím proč ale Anna mě připadá jako z 80 let ale moc ji to tam sluší . No a mike za ní nečekaně trochu zaostáva měl by ze sebou něco dělat *1* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Talinda profil
ja to tk nechpu -
Re: Re: Re: Re: Re: Talinda profil
kdyz nevzali Talindu tak dcl pochybuju ze by vzali annu *9* ale kdyz kouknu co vsechno vemou tak nechapu proc nevzali Talindu *16* -
Re: Re: Re: Re: Talinda profil
nj ja tk nwm -
Re: Re: Re: Talinda profil
JÁ TEDA NE *9*