Přejít na výpis diskuzí

Mike Shinoda

OSOBNOST 31.12.2006 
306 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vladish

Re: Re: Talinda profil

Já už to taky zkoušela ale nic mno je to škoda *9* A už ste někdo vymyslel co napsat k té Anně?
  • Re: Re: Talinda profil

možna zkusit to znova..... nwm *3*
  • mikes38

Re: Talinda profil

jj mam obavy ze ji nevzaali *9* porad sem ji mela ze ceka na schvaleni a potom se ztratila a jeji profil tady nejni takze asi nic *9* skoda
  • linkinwoman

Re: Re: Re: Re: foto

taky se mi zdá že by se mohl ostříhat *15* *15* *15* *15*
  • Re: Talinda profil

s ni to vypada dost bledě že mikesi??!!!
  • vladish

Talinda profil

Hey a jak to teda vipadá s tím profilem Talindy? Já se ho pokoušela najít ale nic, už ho aktualizovali?
  • vladish

Re: Re: Re: foto

to máš pravdu taky by se už mohl ostříhat, ale i tak mu to celkem sluší *3*
  • mikes38

Re: Re: foto

tak to je dooost unikatni fotka *1* ale kdyby byl Rob ostrihanej bylo by to ete lepsi *14* *14* *1* *1*
  • linkinwoman

Re: foto

ááááááááááááno,souhlas
  • vladish

foto

Dala sem semka novou myslím že zajímavou fotku Joeho, Roba a jak jinak Mikeho. Oni jsou prostě nejlepší ať si říká kdo chce, co chce *14* *14*
  • mikes38

Re: Re: Re: mike styl

no nekoukala sem *9* posledni dobou moc nestiham *9* ale kouknu na to *1*
  • Re: Re: Re: Re: mike styl

*1* *1* *3*
  • linkinwoman

Re: Re: Re: mike styl

n tak jako Joe to má dobrý ae Mike jak tam je ublíznutej *15*
  • mikes38

Re: Re: mike styl

super fotky ale doufam ze Mike nebude mit ty vlasy porad tak uliznuty kdyz je ma rozcuchany tak je to lepsi *1* *1* Joe tky dcl zmena doufam ze az se vykopou ze studia takze svuj vzhled trosku zmenej *1* *1* *1*
  • vladish

Re: mike styl

http://www.suru-la.com/blog/515/msd c-x-suru-release-and-signing-recap

Pár nových fotek mikeho a taky Joeho *14*
  • vladish

Re: Re: mike styl

Nevím ale dívala si se na to video co dal mike na svoju stránku jak tam cosi mixuje? Tak tam má docela šílenej účes, ale je to mike tak že i kdyby tam měl dredy tak je pořád nejhezčí *14* *14* Ale Chezzovy to moc sluší jak je vyfocenej v Bravu to se musí nechat *8*
  • mikes38

Re: mike styl

jeeee to snad neee *9* no doufam ze s tim neco udela ale ted je v bravu Cazz a ma new sestrih a to ma fakt doost dobry *14*
  • vladish

mike styl

teď sem se dívala na mikeho nový fotky z 19.11 a nějak se nám změnil. má nějaký moc dlouhý vousy a vlasy připomíná mě trošku houmlesáka *1* Snad se brzo vzpamatuje a ostříhá se *14*
  • mikes38

Re: Re: Konečně

ja na lidi moc nechodim me to tam nebavi *1* *1* *1* *1* no ale dela ti to dobre *15* *15* *15*
  • vladish

Re: Konečně

J na loidech sem ty fotky taky dávalla páč docela trvalo než se tady nahrály. no já se ani moc nevižívám v nahrávání těch fotek ale spíš v jejich hledání *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit