-
mike
mike je super *3* *5* -
Mike Kenji Shinoda
myslim že je to pohodovej a fajn člověk !
Nemá žádný hvězdný manýry a koncerty si viditelně užívá !!!!!!!! a to je fajn *4* -
mike styl
teď sem se dívala na mikeho nový fotky z 19.11 a nějak se nám změnil. má nějaký moc dlouhý vousy a vlasy připomíná mě trošku houmlesáka *1* Snad se brzo vzpamatuje a ostříhá se *14* -
-
Re: mike styl
http://www.suru-la.com/blog/515/msd c-x-suru-release-and-signing-recap
Pár nových fotek mikeho a taky Joeho *14* -
-
Re: Re: mike styl
super fotky ale doufam ze Mike nebude mit ty vlasy porad tak uliznuty kdyz je ma rozcuchany tak je to lepsi *1* *1* Joe tky dcl zmena doufam ze az se vykopou ze studia takze svuj vzhled trosku zmenej *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: mike styl
n tak jako Joe to má dobrý ae Mike jak tam je ublíznutej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: mike styl
*1* *1* *3*
-
-
-
-
Re: mike styl
jeeee to snad neee *9* no doufam ze s tim neco udela ale ted je v bravu Cazz a ma new sestrih a to ma fakt doost dobry *14* -
-
Re: Re: mike styl
Nevím ale dívala si se na to video co dal mike na svoju stránku jak tam cosi mixuje? Tak tam má docela šílenej účes, ale je to mike tak že i kdyby tam měl dredy tak je pořád nejhezčí *14* *14* Ale Chezzovy to moc sluší jak je vyfocenej v Bravu to se musí nechat *8* -
-
Re: Re: Re: mike styl
no nekoukala sem *9* posledni dobou moc nestiham *9* ale kouknu na to *1*
-
-
-
-
foto
Dala sem semka novou myslím že zajímavou fotku Joeho, Roba a jak jinak Mikeho. Oni jsou prostě nejlepší ať si říká kdo chce, co chce *14* *14* -
-
Re: foto
ááááááááááááno,souhlas -
-
Re: Re: foto
tak to je dooost unikatni fotka *1* ale kdyby byl Rob ostrihanej bylo by to ete lepsi *14* *14* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: foto
to máš pravdu taky by se už mohl ostříhat, ale i tak mu to celkem sluší *3* -
-
Re: Re: Re: Re: foto
taky se mi zdá že by se mohl ostříhat *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Mike
no podle me je Mike ze vsech LPclenu nejlepsi a Fort Minor taky nema chybu a ty jeho navrhy tricek sou taky moc moc supeeer proste Mike a vsechno okolo neho je výborný *14* *14* *4* *4* *1* *1* *1* *1* -
...
Tak dneska sem celej den strávila tím že sem hledala na netu Mikeho fotky a narazila sem na dost dobrý stranek tak že sem se v tom hodně vyžívala *1* A přidala sem asi 90 fotek dneska už mě ztoho trochu přeskočilo, ale stálo to zato *14* Tak doufám, že alespoň polovina fotek se tu ukáže a dodala sem i nějaký tapety a i k Chesterovi *5* -
-
Re: ...
jj to sou vazne best fotky *14*
-
-
Mike ON Facebook
Ty jj tak sem se dívala na ten ,,jeho´´ Facebook a došla sem k tomu že to není jeho Facebook Mike by si asi těžko dával tolik lidí jako sourozence nebo že má zájem o ženy atd... *9* -
-
Re: Mike ON Facebook
tak to nwm *9* i kdyz mam "facebook" Sida ze SlipKnoT a ten tky uz ma neco kolem 4000 pratel ten prijme fakt kazdyho a tky tuna sourozencu... a Mike ma ze je zenaty s nakoumi Marii bo s kym.. no Anna to nejni *9*
-
-
Výška...
by mě zajímalo z kama je zjištěná ta jeho výška 183 cm.. *7* *7* -
-
Re: Výška...
jn to by me taky zajimalo *4* *4* sem to teda nikde nevidela tkz by me to taky zajimalo *5* -
-
Re: Re: Výška...
Jn měl by u těch ůdajů být ještě zdroj z kama to je.. *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Výška...
no nebylo by to na skodu takhle tady muzou byt uplny zvasty *16* *16* staci napsat internet nebo dokonce vlastní zkusenost a konec *8* *8*
-
-
-
-
JJ
A JE TO VENKU,N,JÁ A MIKES MÁME NOVÝ PŘÍRŮSTEK V RODINĚ.JEN BY MĚ ZAJÍMALO JAK SE JMENUJE,NEWÍTE TO NÁHODOU NĚKDO?? *3* JO A TO VYSVĚTLUJE PROČ NEBYLA ANNA TAK VIDĚT,NJN. *5* -
-
Re: JJ
no a co na toho prcka říkaš? -
-
Re: Re: JJ
TAKOVEJ,HODNĚ BACULATEJ *1* AE JINAK JE ROZKOŠNEJ. -
-
Re: Re: Re: JJ
jj rozkošnej je ale nějakej velkej se mi zdá.. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: JJ
JJ,JE TAKOVEJ VETŠÍ,ZDÁ SE MI TAK 4-5 MĚSÍCŮ. *1* *1*
-
-
-
-
-
...
tak su teď zvědavá nahrála jsem sem asi 30 fotek schválně kolik se jich ukáže..ale tapety co sem semka dala se ukázaly všechny :D aspoň něco -
-
Re: ...
mno jako to sou moooc pekny tapety *14* *14* *14* *14* vazne parada *1* diky *4* mno a ty fotky by uz tady meli bejt?? sem si teda niceho new nevsimla *9* *9* *4*
-