Přejít na výpis diskuzí

Mike Shinoda

OSOBNOST 31.12.2006 
306 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vladish

...

*1* já myslím že jje zbytečný mu zase psat a stejně by stím asi nic neudělal..no nic já sem jdu hodit ještě nejaký fotky *1*
    • mikes38

Re: ...

ne ja bych mu stejne nepsala jeste by si na me vzpomnel a jeste by si o me myslel neco spatnyho *1* *1* *1* *1* *1* jj jen to zkus muzem uzavirat sazky kolik se jich nahraje *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • vladish

Happy birthday to Anna Shinoda

Tak teď sem se dozvěděla že Anna má dneska narozeniny tak že všechno nejlepší a ať je na Mikeho hodná :D *1*
    • mikes38

Re: Happy birthday to Anna Shinoda

jeee tak to je hefky *4* Anno všechno nej a at Otis nezlobí *15* *15* *15* *15* *15* a Mike tky ne *15* *15* *15*
  • vladish

Talinda profil

Hey a jak to teda vipadá s tím profilem Talindy? Já se ho pokoušela najít ale nic, už ho aktualizovali?
    • mikes38

Re: Talinda profil

jj mam obavy ze ji nevzaali *9* porad sem ji mela ze ceka na schvaleni a potom se ztratila a jeji profil tady nejni takze asi nic *9* skoda
      • vladish

Re: Re: Talinda profil

Já už to taky zkoušela ale nic mno je to škoda *9* A už ste někdo vymyslel co napsat k té Anně?
        • Re: Re: Re: Talinda profil

JÁ TEDA NE *9*
          • Re: Re: Re: Re: Talinda profil

nj ja tk nwm
            • Re: Re: Re: Re: Re: Talinda profil

ja to tk nechpu
            • mikes38

Re: Re: Re: Re: Re: Talinda profil

kdyz nevzali Talindu tak dcl pochybuju ze by vzali annu *9* ale kdyz kouknu co vsechno vemou tak nechapu proc nevzali Talindu *16*
      • Re: Re: Talinda profil

možna zkusit to znova..... nwm *3*
    • Re: Talinda profil

s ni to vypada dost bledě že mikesi??!!!
  • mike

ja tohoto chlapa uplne zeriem!!!je naadherny!!! *14* *14* *14* *14*
  • vladish

nová image

trochu tu ta diskuze vázne co? Tak co říkáte té nové fotce mikeho a anny? Nevím proč ale Anna mě připadá jako z 80 let ale moc ji to tam sluší . No a mike za ní nečekaně trochu zaostáva měl by ze sebou něco dělat *1* *14*
    • mikes38

Re: nová image

jj Anne to vazne slusi *14* ale ma takovou zajimavou pusu kdyz se smeje
  • vladka182

Mike<3

moje slniecko krasen!!ja ho zboznujem.. je to najkrajsi chlap na sveteee *14*
  • mikes38

narozky

dneska má Mike narozky *4* takže všechno nej *3*
    • vladish

Re: narozky

OmG já na tto uplně zapoměla *9* *13* Všechno nejlepší Mike a když máš ty narozeniny co takhle zajít ke kadeřníkovy? *1* *1*
      • linkinwoman

Re: Re: narozky

PO DLOUHÉ DOBĚ JSEM TU *15* TÁÁÁÁÁKŽE DODATEČNĚ VŠE NEJ A SOUHLASÍM S VLADISH KADEŘNÍKA BY JSI MOHL *15*
        • mikes38

Re: Re: Re: narozky

noo na linkinpark.cz je nova fotecka a vypada to ze uz u kadernika byl *1* a nebo nee?? *15*
  • nika.

mike

Všechno nejlepší k narozkám a hodně úspěchů LP... *1*
  • mike

http://www.angelfire.com/band2/lpad dict/lpquiz.html - tam je test kterej z LP clenu je vam podobnej *1* Me ten test udal velkou radost protoze mi vysel Mike a je Mika zeru! nevite nekdo kde by se dalo sehnat tricko jenom s Mikem??? *1* *1*
    • Re: mike

já mám jedno doma *3*
  • nelinkarock

mike

mike shinada toto jmeno som nesnasela ale rekla sem si kdyz posloucham linkin park musim mit rada i mike ...no a zalibila se mi jedna pisnicka kterou zazpival sam"in between" a jeste jednu pisnicku kterou zarepoval strasne se mi libila hlavne vim co tam zpiva ...od ty doby mike sboznuju!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Mluvíš jak apač twl xDDD Slovo Mike se dá skloňovat :DD A je to Shinoda ano? :DD Nedokážu si představit že by se někomu mohl nelíbit!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit