Přejít na výpis diskuzí

Mike Shinoda

OSOBNOST 31.12.2006 
306 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kamca12

THE BEST

Hej tak toho fakt obdivuju. *1* v Linkinách nejlepší a vew Fort Minor ty písničky taky boží! *14*
  • vladish

prcek

Už ste slyšeli jaký daly Mike a Anna Otisovy druhý jméno? Chudák jmenuje se Otis Akio Shinoda *9* Rodiče mají asi dobrou představivost *1*
    • mikes38

Re: prcek

cožééé *8* jako by nestačilo Otis.. i když to se mi začíná líbit *1* ale Akio? to zní jak kdyby byl Číňan *9* ale nesmíme zapomínat, že Mike je poloviční Japonec *4* už vidim jak na něj volaj Akííí oběěd *1*
      • vladish

Re: Re: prcek

tak nějakaj Otisa sem už zkousla ale Akio to už je trochu moc chudák malej nebude to mít lehký *9* OtiAkio oběěěd *1* *1*
        • mikes38

Re: Re: Re: prcek

sem skousela Mikovi prohrabat fb jestli tam nahodou nema nejakiu fotecku co se neda vygooglit ae bohuzel *9* asi linej vzit fotak a neco vycvaknout *10* ani Chester tak negoogli jako Mike *15* *15*
  • pstrosik

Mikovy vlasy

Ach jo Mike by si zas mohl nechat narůst vlasy tak jak to míval dřív žejo lidi? Aby měl takovýho toho načechranýho roztomilýho ježka. Že už nemá jen tu bradku která mu mimochodem moc slušela a nechal si narůst plnovous tak na to už sem si zvykla dávno ale ten jeho krátký sestřih skoro až dohola mi k němu fakt pořád nechce sedět. Jj starý dobrý časy. Hlavně že se nezměnil v chování a je to pořád ten starý dobrý a skvělý Mike, kterého mám a vždy budu mít moc ráda jako všechny z LP i kdyby si na hlavě nechal udělat dredy..... ale to snad ne..!! *1*
    • mikes38

Re: Mikovy vlasy

ja myslim ze Mikovi uz by to co mel za ucesy driv uz tolik nesluselo *4* sice je super chlap a ma vinikajici styl v oblikani ale zase se umi rozhdnou jakej si ma dat uces jestli si nechat vousy....ale ted kdyz ma dlouhy vlasy treba v tom videoklipu k We made it tam je bozi *14* *14* a kratky mu taky strasne slusej *14*
  • mikes38

Mike nebo Marty

dneska sem se dozvedela jednu pro me sokujici vec *9* jentak sem brouzdala po netu a narazila sem na blog ktery tvrdi ze Mike ma dvojce Martyho a ze Marty je mozna jeste lepsi nez Mike a ze za Mika obcas zaskakuje... na tom blogu se o Martym dozvite skoro vsechno sou tam veci co zazil s Mikem, zivotopis, vlastni novinky a fanklub konec koncu se tam podivejte sami primo tady - http://www.marty-shinoda-web.ic.cz/ index.htm hlavne az to budete mit skoukly tak mi nezapomente napsat svuj nazor na Martyho uprime me to zajima *1*
    • pstrosik

Re: Mike nebo Marty

Ikdyž sem docela dost zaskočná tak tomu nevěřím teda. *13* Stejne mi to asi nepřestane ted vrtat hlavou.. To je hrozné dyt Mike je přeci jen 1 jediný Velký MIKE. Beztak je to nějakej blbý blog..!! *9* *10* A nevěřím tomu ani když sou tam oba vele sebe. To se dá v dnešní době lehce udělat. Pro me existuje jen 1 Mike a ne žádný Marty. Myslím že kdyby měl Mike fakt dvojče tak by se o tom už psalo dřív. Nikde sem o žádném Martym nic neslyšela jen na tamtom blogu... celkem zvláštní nemyslíš?? A ty fotky co tam sou je stejne Mike. To je jednoduché já taky můžu vytvořit blog dejme tomu o Chazym dvojčeti třeba Jackem Benningtonem. Chtělo by to někde se zeptat jestli o tom někdo něco neví. To by se chtělo zeptat přímo Mika *1* *1* ale to asi nepůjde no *9* *1* . Tak aspon nekoho.. Já tomu ale nevěřím jak už sem řekla.. Ty tomu věříš??? *7* *7* *7*
      • pstrosik

Re: Re: Mike nebo Marty

ten Marty má životopis aj na wikipediich. Já nvm sem z toho upe paf. Sem prostě upe moc zaskočená. *9* *8*
        • mikes38

Re: Re: Re: Mike nebo Marty

je tomu neverim na wikipedii sem Martyho taky videla ale je tam stejna fotka jako u Mika a kdyz si das wikipedii v jinym jazyce tak tam zadnej Marty nejni a u Mika o nem nejni ani zminka a navic na tom blogu je ze hrali do poloviny roku 2007 ze sou jeden tak nwm proc by ho Mike porad schovaval kdyz uz by to bylo venku tak by o nem mohl psat na svym blogu nebo se o nem nekde zminit rekla bych ze kdyby se dozvedel ze ma dvojce Martyho tak by koukal s otevrenou pusou jek debil stejne jako ja kdyz sem nasla ten blog *1* chtelo by to sehnat e-mail nebo icq na Mika a poslat mu fotku jeho brachy co by na to rek *1* *1* *1*
          • pstrosik

Re: Re: Re: Re: Mike nebo Marty

Jo maš pravdu na tech wikipediich sem to už taky prozkoumala a taky sem si toho všimla. Totální kravina žádný Marty neexistuje *13*
            • pstrosik

Re: Re: Re: Re: Re: Mike nebo Marty

Jn já taky! A těm lidem kteří si tu pí****** vymysleli bych nejradši něco řekla...ale radši nebudu říkat co.. *5*
            • mikes38

Re: Re: Re: Re: Re: Mike nebo Marty

taky si myslim! *4* nejradsi bych ten blog zrusila *15*
  • mikes38

diskuse

je tady supeeeer diskuse - mikes38-pstrosik-mikes38-pstrosik a porad dokola nikdo jinej sem nejde *4* hej pstrosiku budem to tady mit misto vzkazniku ne?! *15* *15* *15*
    • pstrosik

Re: diskuse

Hej dobrý nápad čéče!! *1* *1* Je to rychlejší jednodušší tak co. Já sem pro! *1*
      • mikes38

Re: Re: diskuse

O.K. hlavne aby nam to nukdo neprecet ale to asi nehrozi ptz sem stejne nikdo nechodi *15* *15* ale jeste mam jinej napad: budem psat pod vice menama to bude diskuse *1* *1*
        • pstrosik

Re: Re: Re: diskuse

Jn aspon bude potom videt jak je Mike slavný a oblíbený. A taky bysme mohly semtam zajít na diskuzi ostatních LP členů. Třeba u takového Phoenixe není snad ani 1 příspěvek *9* a ne jen u něho. *9*
          • mikes38

Re: Re: Re: Re: diskuse

j n na Phoenixe urcite zajdem at tam ma aspon dva prispevky *15* na Chezze se vykaslem ten tam am lidi dost ale na ostatni by sme vazne mohli zajit *4* *4*
            • mikes38

Re: Re: Re: Re: Re: diskuse

to me teda neznas *1* *1* *1* *15* *15* *15* ale kaslu na diskusi na lide to sem radsi na t-musicu a hlasuju *3* *3* *3*
            • pstrosik

no jako chápu já sem taky lemra ale todle zas tak složité není *3* *1*
            • mikes38

njn ale ja sem na to proste lemra takze nic *15* *15* *15*
            • pstrosik

No jo ale chodí tam daleko víc lidí než tady a víc si tam pokecáš.. *3*
            • mikes38

mno tak jako sem prihlasena na diskusi na lide.cz ale ja sem lemra na to abych se prihlasila na lidi jeste abych tam chodila do diskuse *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *4* *4* *1* *1* *3*
            • pstrosik

*1* *1* .....chodíš aj někde jinde na diskuzi o LP nebo o někom z LP??
            • mikes38

jj ja jeste musim k Chazzovi *4* za chvili diky nam dvou bude mit Mike nejnavstevovanejsi profil *15* *15* *15* *15* *15*
            • pstrosik

Tak už sem k ostatním přidala něco i já *3*
            • mikes38

mno tak 1 nebo 2 a my aspon nekdo mu tam chodi *1* *1* ale ja sem tam ted dlouho nebyla *4* ale uz du vazne neco pripsat k ostatnim porad tady o tom pisu a jeste sem se tam nezastavila tak uz to snad napravim *1* *1* *1*
            • pstrosik

Musím se opravit. U té Chesterovy diskuze jak sem tu psala že tam codí 3, 4 lidi + my 2 tak to není pravda. Správně je to asi tak 1 nebo 2 lidi + my 2 *9* *9* takže je to u něho ještě horší než sem si myslela..
            • pstrosik

Jo to mohli no hlavně u Roba, Phoenixe, Mr. Hahna, a Brada. Mike má ted už snad jen nás 2 co na jeho diskuzi zajdou no a na te Chesterově diskuzi tam těch lidí taky už nejsou žádné kvanta. Ty příspěvky co tam sou, sou od těch samých lidí kteří tam chodí tak 3, 4 lidi + my 2. Takže ani u Chaze to není žádná sláva.*9* Ach jo chudáci LP. *9*
  • linkinwoman

M-M-M-MIKE SHINODA

NO JAKO JÁ JSEM TU TAKY *1* SI MYSLÍTE ŽE SEM CHODÍTE JENOM VY,J? *7* TAK TO TEDA NEEEEEEEEEE........ *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14*
    • pstrosik

Re: M-M-M-MIKE SHINODA

No tak na nějakou dobu to tak bylo že sme tu chodily jen my 2 *3* *1*
      • linkinwoman

Re: Re: M-M-M-MIKE SHINODA

Já wím žjo.Já jsem sem chodila akorát jsem nevěděla co napsat. *1* *5*
        • mikes38

Re: Re: Re: M-M-M-MIKE SHINODA

to ses klidne mohla pridat do naseho vzkazniku vit pstrosiku nam by to nevadilo *15* *15* *15* *15*
          • pstrosik

Re: Re: Re: Re: M-M-M-MIKE SHINODA

Ne... *1*
  • linkinwoman

TAK CO?

JAK ŽIJETE VŠICHNI? *7* *1*
    • pstrosik

Re: TAK CO?

Tak normálně...žiju to je hlavní.. *3* *1*
      • mikes38

Re: Re: TAK CO?

jj mam se fajne jenom sem ted porad venku tak PC moc nestiham ale na hudebniskupiny si vzdycky cas udelam *1* *1* *1* c ty???
        • linkinwoman

Re: Re: Re: TAK CO?

NO TAK UJDE TO.TAKY JSEM TEĎ CHODILA VEN A JEZDILI JSME SE KOUPAT,AE TENTO TÝDEN KROM PÁTKA,SOBOTY A NEDĚLE TU BUDU POŘÁD. *1* *3*
          • mikes38

Re: Re: Re: Re: TAK CO?

tak to je supeeer *1* *1* *1* pstrosiku nebudem tu kecat sami *15* *15* *15* nejni to skvely??!!! *4* *4*
            • mikes38

Re: Re: Re: Re: Re: TAK CO?

tak kdyby nahodou nekdy nekdo neco zkouusel tak se nebudem bat......no stejne by sme se asi nebali *15* *15* *15*
            • pstrosik

A my se snad někoho bojíme??? *1* *1* *1* My dvě??? NIKDY!!!!! *1* *1*
            • mikes38

jn kdyz je nas tu vic nebudem se nikoho bat a bude vetsi sranda *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • pstrosik

Jo to je teda...trochu nezvyk ale... *1* *1*
  • linkinwoman

AE

AE HOLKY.HLAVNĚ I KDYBY JSTE SE NĚKOHO BÁLI.MĚ SE BÁT NEMUSÍTE. :-) *15*
    • pstrosik

Re: AE

To je dobré vědět.. *1* *1* ale my by sme se stejně nebály že mikes38??? *7* *1*
      • mikes38

Re: Re: AE

no linkinwoman strach z tebe de ale my dve se nebojime *1* *1* *1* *1*
        • linkinwoman

Re: Re: Re: AE

A PROČ ZE MĚ JDE STRACH? *7* *7* *1* *1* *1* VŽDYŤ JSEM KLIDNEJ ČLOVÍŠEK. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* AŽ NA NĚJAKÝ ÚLETY,AE TO NENÍ TAK HROZNÝ. *14* *14* *14* *14* *14*
          • mikes38

Re: Re: Re: Re: AE

uuuu bojim bojim *8* *8* *8* co jenom budu delat??!! *7* *7* *7* KECAM mam tady pstrosika tak se nebojim *15* *15* *15* *15* *15*
          • mikes38

Re: Re: Re: Re: AE

ty a klidnej clovisek j *7* *7* *7* *7* dovol abych se zasmala *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* tak mozna z tebe nejde strach n to sem jentak placla n *1* *1* *1* *1* *1*
            • pstrosik

Re: Re: Re: Re: Re: AE

Prosimtě už podle toho jak píše z ní de strach... *1* *1* *1* ..ale já se stejně nbojim.. *1* *1* *1*
  • linkinwoman

HLASUJTE

HLASUJTE PLS ZDE-http://www.bravo.cz/cislo-16/vl astni-obalka/74100-linkin-woman/por adi
    MÁM TAM OBÁLKU MIKA TAK PLS HLASUJTE. *3* *3* *3* *3* *5* *5*
  • linkinwoman

ACHŮJ

JAK JSTE SE TU MĚLI CELÝ PÁTEK,SOBOTU A NEDĚLI,ZATÍM CO JSEM TU NEBYLA? *3* *3* JÁ BÁJEČNĚ. *3* *5* *5* *5*
    • mikes38

Re: ACHŮJ

j ja taky vyborne *15* *15* *15*
      • linkinwoman

Re: Re: ACHŮJ

TAK TO JE GOOOOD *5* *5* *15* *15*
        • mikes38

Re: Re: Re: ACHŮJ

hele kdyz uz u Chazze v diskusi resis co by Mike udelal kdyby videl tuhle diskuzi tak by me zajimalo co by udal kdyby videl nasi historii na icq *1* *1* *1* to by se dozveedel new veci zjo *15* *15* *15*
          • linkinwoman

Re: Re: Re: Re: ACHŮJ

NO TO TEDA.TO BYCH HO CHTĚLA VIDĚT JAKÝ BY MĚL VÝRAZ V OBLIČEJI KDYBY TO ČETL *15* *15* *15* *15*
            • mikes38

Re: Re: Re: Re: Re: ACHŮJ

*15* *15* *15* *15* tjn to by byl luxus *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit