Přejít na výpis diskuzí

Mike Shinoda

OSOBNOST 31.12.2006 
306 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mike

mike je super *3* *5*
  • Mike Kenji Shinoda

myslim že je to pohodovej a fajn člověk !
    Nemá žádný hvězdný manýry a koncerty si viditelně užívá !!!!!!!! a to je fajn *4*
  • vladish

mike styl

teď sem se dívala na mikeho nový fotky z 19.11 a nějak se nám změnil. má nějaký moc dlouhý vousy a vlasy připomíná mě trošku houmlesáka *1* Snad se brzo vzpamatuje a ostříhá se *14*
    • vladish

Re: mike styl

http://www.suru-la.com/blog/515/msd c-x-suru-release-and-signing-recap

Pár nových fotek mikeho a taky Joeho *14*
      • mikes38

Re: Re: mike styl

super fotky ale doufam ze Mike nebude mit ty vlasy porad tak uliznuty kdyz je ma rozcuchany tak je to lepsi *1* *1* Joe tky dcl zmena doufam ze az se vykopou ze studia takze svuj vzhled trosku zmenej *1* *1* *1*
        • linkinwoman

Re: Re: Re: mike styl

n tak jako Joe to má dobrý ae Mike jak tam je ublíznutej *15*
          • Re: Re: Re: Re: mike styl

*1* *1* *3*
    • mikes38

Re: mike styl

jeeee to snad neee *9* no doufam ze s tim neco udela ale ted je v bravu Cazz a ma new sestrih a to ma fakt doost dobry *14*
      • vladish

Re: Re: mike styl

Nevím ale dívala si se na to video co dal mike na svoju stránku jak tam cosi mixuje? Tak tam má docela šílenej účes, ale je to mike tak že i kdyby tam měl dredy tak je pořád nejhezčí *14* *14* Ale Chezzovy to moc sluší jak je vyfocenej v Bravu to se musí nechat *8*
        • mikes38

Re: Re: Re: mike styl

no nekoukala sem *9* posledni dobou moc nestiham *9* ale kouknu na to *1*
  • vladish

foto

Dala sem semka novou myslím že zajímavou fotku Joeho, Roba a jak jinak Mikeho. Oni jsou prostě nejlepší ať si říká kdo chce, co chce *14* *14*
    • linkinwoman

Re: foto

ááááááááááááno,souhlas
      • mikes38

Re: Re: foto

tak to je dooost unikatni fotka *1* ale kdyby byl Rob ostrihanej bylo by to ete lepsi *14* *14* *1* *1*
        • vladish

Re: Re: Re: foto

to máš pravdu taky by se už mohl ostříhat, ale i tak mu to celkem sluší *3*
          • linkinwoman

Re: Re: Re: Re: foto

taky se mi zdá že by se mohl ostříhat *15* *15* *15* *15*
  • mikes38

Mike

no podle me je Mike ze vsech LPclenu nejlepsi a Fort Minor taky nema chybu a ty jeho navrhy tricek sou taky moc moc supeeer proste Mike a vsechno okolo neho je výborný *14* *14* *4* *4* *1* *1* *1* *1*
  • vladish

...

Tak dneska sem celej den strávila tím že sem hledala na netu Mikeho fotky a narazila sem na dost dobrý stranek tak že sem se v tom hodně vyžívala *1* A přidala sem asi 90 fotek dneska už mě ztoho trochu přeskočilo, ale stálo to zato *14* Tak doufám, že alespoň polovina fotek se tu ukáže a dodala sem i nějaký tapety a i k Chesterovi *5*
    • mikes38

Re: ...

jj to sou vazne best fotky *14*
  • vladish

Mike ON Facebook

Ty jj tak sem se dívala na ten ,,jeho´´ Facebook a došla sem k tomu že to není jeho Facebook Mike by si asi těžko dával tolik lidí jako sourozence nebo že má zájem o ženy atd... *9*
    • mikes38

Re: Mike ON Facebook

tak to nwm *9* i kdyz mam "facebook" Sida ze SlipKnoT a ten tky uz ma neco kolem 4000 pratel ten prijme fakt kazdyho a tky tuna sourozencu... a Mike ma ze je zenaty s nakoumi Marii bo s kym.. no Anna to nejni *9*
  • pstrosik

Výška...

by mě zajímalo z kama je zjištěná ta jeho výška 183 cm.. *7* *7*
    • mikes38

Re: Výška...

jn to by me taky zajimalo *4* *4* sem to teda nikde nevidela tkz by me to taky zajimalo *5*
      • pstrosik

Re: Re: Výška...

Jn měl by u těch ůdajů být ještě zdroj z kama to je.. *1* *1*
        • mikes38

Re: Re: Re: Výška...

no nebylo by to na skodu takhle tady muzou byt uplny zvasty *16* *16* staci napsat internet nebo dokonce vlastní zkusenost a konec *8* *8*
  • linkinwoman

JJ

A JE TO VENKU,N,JÁ A MIKES MÁME NOVÝ PŘÍRŮSTEK V RODINĚ.JEN BY MĚ ZAJÍMALO JAK SE JMENUJE,NEWÍTE TO NÁHODOU NĚKDO?? *3* JO A TO VYSVĚTLUJE PROČ NEBYLA ANNA TAK VIDĚT,NJN. *5*
    • pstrosik

Re: JJ

no a co na toho prcka říkaš?
      • linkinwoman

Re: Re: JJ

TAKOVEJ,HODNĚ BACULATEJ *1* AE JINAK JE ROZKOŠNEJ.
        • pstrosik

Re: Re: Re: JJ

jj rozkošnej je ale nějakej velkej se mi zdá.. *1*
          • linkinwoman

Re: Re: Re: Re: JJ

JJ,JE TAKOVEJ VETŠÍ,ZDÁ SE MI TAK 4-5 MĚSÍCŮ. *1* *1*
  • vladish

...

tak su teď zvědavá nahrála jsem sem asi 30 fotek schválně kolik se jich ukáže..ale tapety co sem semka dala se ukázaly všechny :D aspoň něco
    • mikes38

Re: ...

mno jako to sou moooc pekny tapety *14* *14* *14* *14* vazne parada *1* diky *4* mno a ty fotky by uz tady meli bejt?? sem si teda niceho new nevsimla *9* *9* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit