-
...
To mě boužel ne mám tam ještě všechny alba LP a FM + i písničky z road to revolution a live in texas *1* -
-
Re: ...
*1* no proste tvrdej fanda *1* *1* *1* -
-
Re: Re: ...
ÁNO.NO AE KDO TU NEJNI ŽJO *15* *15* *14* *14*
-
-
-
Fort minor
Omg *14* Teď sem poprvé viděla videoklip od Fort minor z písničce Petrified (su o 3 roky opožděná já vím) dokonalost sama Mikemu to tam strašně sekne *14* -
-
Re: Fort minor
*1* *1* *1* *1* *1* no tak kouni na remember the name *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Fort minor
JJ,BO BELIEVE ME *15* *15* *1* *1*
-
-
-
...
to už sem viděla i všechny ostatní videoklipy..a i to tomto sem věděla že existuje ale až dneska sem ho viděla *14* -
...
na to mají taky moc pěkně udělanej videoklik ale nejlepší je prostě where'd you go a teď i Petrified *1* -
-
jo kdyz sem poprvi videla whered you go tak to bylo v telce a jako sem se u toho malem po...... ptz tam Mike vypada upe uzasne a hned jak ten klip zkoncil tak sem letela na youtube abych to zkoukla znova a znova a znova *4* *4* *4* -
-
TAK TO JE PĚKNÝ.TO JÁ TO POPRVÉ VIDĚLA TAKY VLASTNĚ V TELCE AE V TÉ DOBĚ SME NET NEMĚLI TAKŽE JSEM MUSELA ČEKAT AŽ TO BUDOU DÁVAT ZASE V TELCE. *4* *4*
-
-
-
...
Tak to su ráda že to říkáš už sem se lekla že jen já sem takovej blázen *1* Ale v tom klipu je dokonalej -
-
tam jo *14* *14* *14* *14* -
-
PRAVDA.ÚPE SLADKEJ *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ...
jj *14* *14* *14* *14* *14* *14* vazne hezkej *14* *14* *14*
-
-
-
-
heeeeeej
vladish pridej se taky nekdy do diskuse u LP *4* *3* sem te tam jeste nezahlidla -
..
okej okej mrknu se tam a budeme diskutovat *14* *1* -
-
Re: ..
no jas to bude lepsi kdyz nas bude vic *4* -
-
Re: Re: ..
JJ.SORRY ŽE SE OBČAS NEOZVU AE NESTÍHÁM. *9* -
-
Re: Re: Re: ..
to je v pohode segra *3* ja uz sem takovej zavislak tak sem tady denne *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
*15* *15* TAKY BYCH BYLA KDYBYCH TO STÍHALA *9* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
TAK TO POTOM JO *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
no ja sem rada ze mam na skole zamereni na vypocetni techniku *1* to sme na PC docela casto *15* *15* *15* *15* takze sem vecinou tady *1*
-
-
-
-
-
-
...
to vis *1* *1* *1* *1* *1* sme byly na notasech tam sem dokonce rozchodila webgarden jinak na normalnich kompech co tam sou ji nerozchodim *9* *9* *15* *15* *15* -
-
*15* *15* *15* -
-
taky shity tam sou *15* *15* *15* jen na tech notasech to de *1* *1* ale jeste by nam mohli rozdat myšky ten dotykac nemam moc rada *8* *15* *15* *15*
-
-
-
vše nejlepší
-
MNO
TAK SEM POSLALA ASIK 15 OBRÁZKŮ A NEJNI TU ANI JEDEN. -
-
Re: MNO
no tak to nas... *16* *8* *8* *8* ja se snazim trosku poladit tatku Sida ale taky to moc nejde *8* *8* *8* *8* *8*
-