Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milánku, jsi to nejkrásnější, co jsem kdy viděla.Když se ....., vždycky myslím na tebe.
  • Pro nej fotbalistu

Ahojky Milánku přeji at všechno klape ve fotbale i v životě jsi fakt kořen takovej se jen tak nevidí:) měj se krasně pa pa a napiš!!!
  • Ahj Milane líbí se mi tvá povaha a tvůj spůsob hry.Běž hrát za Baník ať se trochu vzpamatuje.Mám tě moc ráda.
  • je krásnej
  • Barošku!!!!!!!

škoda že už nehraješ za FC BANÍK alespon by se jim lépe dařilo když ted odešel ten Matušovič do SPARTY!!!!!!jinak papapapa měj se!!!!!
  • Bary

Jsi uzasnej.mas kresne telo,oblisej,povahu....mozna te tootravuje ze vsichni ti to řikajía povídají,ale je to pravda!!!!!!!!!!doufam ze mi někdy odepíšeš.
  • si fakt koren rada bych se s tebou setkala!!!!
  • Tak takovyho chlapa mit doma,tak si vejskam!Ty voe,ja nevim co to se mnou je,ale dostava me krute do varu...Je...jak je snedej,a...tu postavu....Tak jenom doufam,ze mi nekdo zase nerekne,at se z nej neude**m!Jenom se mi zda strasne sexy a rozkosnej!Ja moc Kilianovou nemusim...
  • milanek

mi te milujeme barusku i kdyz jsme mladsi je nam to jedno mi te milujeme milujeme milüjeme milujite miljeme te moc moc moc moc moc co se da delat jsi proste sexsy ach jo skoda ze nas nechces bu bu bu bu bu brecime papa barusku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • jsi sladounkej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit