Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neco

lidickz nevite nahodou presmou adresu Milana Barose?? jestli vite, pls, napiste!!!!!!
  • Baros je nejlepsi

Cus Milane jses dost dobrej,jo a pozdravuj:Cecha,Kollera, Rosickiho,Plasila,Juna,
  • milacek
  • MilaN Baroš

Ahoj Milane ani ti nemusim řikat jak jsi skvělej protože to slyšíš od každý svý fanynky.Ale je to pravda jsi prostě nejlepší.Afotball hraješ z naší reprezentace úplně nejlíp.Tak ti přeju hodně štěstí ať ti to tak dobře kope dál a hlavně ať tě netrápej ta tvoje zranění.
  • miláček

jsi BOZI ve Viganticích jsi byl krásný
  • jsi nejlepší

Ahojky milane!jsi nejužasnější člověk na celém světě!!!!!nevšímej si těch debilů co ti píšoun ty nesmysli.....Mám tě vylepenýho po celým pokoji....miluji tě Bari!!!!!!!!!!!prosím odepiš díky moc Jana
  • Vzkas

Bari ségra tě balí.!!!! :-)
  • Neznátě nějakou dobrou Milanovu stránku, kde by bylo hodně fotek? Nebo neposlal byste mi někdo jeho fotky na mail? Nějaké nefotbalové..
  • když byl u nás ve škole nechala jsem si popsat celé ruky..a trička..no je mooooc mooooc dobrý fotbalista.......ale je taky moooc moooc hodný pravý vesničan.. prový vigančan.......moocc mooooooooc pěkný fotbalista
  • \"Bari\"

Milan je ten nejkrásnější už na této plnětě!!!Love you!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit