-
ČAU NEMOHU SI POMOCT,PONĚVAČ SI SEXY A CHCI MÍT S TEBOU NEJMENĚ 5 DĚTÍ TAK PĚKNÉ PO TOBĚ I TAK NADANÉ . JMÉNA KLUCI TY SI VYMYSLI TY HOLKY ADA ALICE ANDREA IVANA SIMONA
-
AHOJ MILANE!!!!!!!!!!!!!!! STRAŠNĚ SE MI LÍBÍŠ A CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT JAK TO DĚLÁŠ, ŽE POKAŽDÉ DÁŠ GOL ,A ŽE SI TAK PĚKNÝ, VE SKVĚLÉ KONDICI? A PROČ CHODITE VY FOTBOLSTI S MODELKAMI? PA PA PA PA APRIL
-
Bozi!!!!!
Baros je ten nejhezci chlap. Je to totalni kundak.Bez neho by fotbal nebyl ono!!!!!!!!!!!!! -
Jsi sexy
Jsi nejkrásnější sportovec na světě.LOVE YOU!!! -
Milan Baroš
Jsi prostě úžasný. umíš docela dost hrát fotbal. -
vzkaz
bud porad v pohode a doufam ze se ti v novym klubu bude libit.Ve stredu jim to nandejte.pa Luciáš -
Mocinky se mi líbíš saš uplně skvělej .....fotbálek nesleduju ale když hraješ ty tak se vždycky podívám pa
-
Miluju Tě
Ahoj Milane jsi ten nej nej nej kluk na světě a taky jsi nej nej nej fotbalista.Sbírám o tobě co se dá.Vylepuji si tvoje obrázky všude a taky všude píšu tvoje nejkrásnější jméno.mám Tě MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOc Ráda ahoj Tvoje VELKÁ FANYNKA HARRVY -
sexy
no proste jediny co o nem muzu rict je to ze je fakt sexy a ma prekrasnej sladouckej zadecek na kterej je radost pohledet nemyslite???ja teda jo.......no proste mit neco takovyho doma no proc ne? -
Bari
Bari je ten nejlepší fotbalista na světě!!! A dneska bude hzrat proti Andoře tak se moc těším A doufam,že tam dá alespon 2 goly BARI DO TOHO!!!