-
cukroušek
-
Super fotbalista
Moc se mi líbí jak hraješ a mooc ti fandím!! Ten gol, jak jsi dal proti Finsku byl skvělej-to jsou přesně ty góly, co jako Češi potřebujeme. Doufam, že tě to lýtko už nebolí a nastoupíš proti Andoře. Určitě se budu dívat, tak mě nezklam!! -
fakt boreček
takovýho chlapa by měli dělat přes kopírák -
Mlánek Bary
Velice suprovej a pěknej,ten náš Milánek=)))) -
milánek
jsi má fotbalová superstár.Chtěla bych tě domů. Jsi dobrej fotbalista. Prostě bez dlouhých keců MILUJU TĚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Zlaticko Milanek
Chudacek dneska dostal cervenou kartu je mi ho tak lito. Milane ja te proste miluju, jsi kus a fakt super fotbalista....... miluju te xxxxxxxxxxx -
Milanek
Proste nej sportovec na celem svete....... -
Proste nej
Nejkrásnější, nejlepší, nejúžasnější, nejsladší......proste Milánek Baroš je můj největší idol -
Milanek
Ses proste super a i kdyz nepocitam s tim ze si to prectes tak ti moc moc fandim a ses moc peknej!!!!!!!!!! -
Pane Baroš, velmi Vám s tatou fandíme a přejem Vám mnoho úspěchú v osobním i fotbalovém životě a hlevně si přejeme postup na MS v Německu. Zároveň Vám tímto žádáme o možnost zaslat Vaši fotografii s podpisem a věnováním na mou adresu: Antonín Rendla, Horská 329, 364 71 Bochov. Děkuji a mnoho úspěchů.