Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cukroušek
  • Super fotbalista

Moc se mi líbí jak hraješ a mooc ti fandím!! Ten gol, jak jsi dal proti Finsku byl skvělej-to jsou přesně ty góly, co jako Češi potřebujeme. Doufam, že tě to lýtko už nebolí a nastoupíš proti Andoře. Určitě se budu dívat, tak mě nezklam!!
  • fakt boreček

takovýho chlapa by měli dělat přes kopírák
  • Mlánek Bary

Velice suprovej a pěknej,ten náš Milánek=))))
  • milánek

jsi má fotbalová superstár.Chtěla bych tě domů. Jsi dobrej fotbalista. Prostě bez dlouhých keců MILUJU TĚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Zlaticko Milanek

Chudacek dneska dostal cervenou kartu je mi ho tak lito. Milane ja te proste miluju, jsi kus a fakt super fotbalista....... miluju te xxxxxxxxxxx
  • Milanek

Proste nej sportovec na celem svete.......
  • Proste nej

Nejkrásnější, nejlepší, nejúžasnější, nejsladší......proste Milánek Baroš je můj největší idol
  • Milanek

Ses proste super a i kdyz nepocitam s tim ze si to prectes tak ti moc moc fandim a ses moc peknej!!!!!!!!!!
  • Pane Baroš, velmi Vám s tatou fandíme a přejem Vám mnoho úspěchú v osobním i fotbalovém životě a hlevně si přejeme postup na MS v Německu. Zároveň Vám tímto žádáme o možnost zaslat Vaši fotografii s podpisem a věnováním na mou adresu: Antonín Rendla, Horská 329, 364 71 Bochov. Děkuji a mnoho úspěchů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit