Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Milane.Chtěla bych ti říct, že tě strašně miluju!!!!!!Mám babičku u Vigantic a jezdím tam na prázdniny,tak by jsme se mohli setkat.Jestli to nevyjde (což je pravděpodobné),tak bys mi mohl poslat alespoň fotku s podpisem. Díky Tvá věrná fanynka.
  • otázka

Ahoj,Milane!Strašně moc tě miluji a chci se te zeptat jestli pořád chodíš s Kilianovou doufám že už Ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jseš opravdu ten nejlepší fotbalista a chlap na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PÁ PÁ PÁ zdraví tě VIKY Z TEPLIC
  • you are the best!!!!
  • si prostě ůžasnej
  • Seš fakt moc super!
  • Potěšilo mě to,co napsal jadan kluk,který je pod názvem Vzpamatujte se.A to jsem holka.Myslím, že má úplnou pravdu.Fotbal sleduju často, ale koukám se na to jak hrajou a ne jak vypadaj.Jinak mám radost,že se taky někdo kouká na fotbal proto,že ho to baví.
  • ahoj

Milan je moc hezkej a mam ho ráda hattrick byl super a doufám že se mu reprezentace vydaří
  • seš fakt dobrej!!!!!
  • Tak co kdy přijedeš zase do Rýmařova za Kovaříkovima?
  • Jsi suuuuuper

Jsi fakt vvvýýýbborný ,skvěle hraješ fotbal a máš hezký ůsměv,hezké oči a hezkou sedlinku.Budeš hrat ve středu?Můžeš mi napsat tel.číslo? Čauky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit