-
O Milanu Barošovi
Je uzasnej,mam ho snad vsude v penezence,v mobilu,v kapse atd....je nadhernej,kdybych ho nekde potkala tak se asi zblaznim.Skoda ze tu nemaj naky fotky.Zatim se mejte papapapa -
Zlatíčko
Ahojky ty moje zlatíčko,seš fakt super, krásnej a ten nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nejnej nej nej nej Fotbalista na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A moc mě štve že si tě všichni všimli až na euru ,protože já jsem tvoje fanynka už od té doby cos hrál za Baník!!!!!! Tak pa pa sLáskou Lucinka -
Barošek
Seš nejlepší a nejhezčí!!!!!!!!!! -
chci baroška
-
Barošek
Je to ten nejlepší hráč na celý planetě. A taky nejkrásnější fotbalista v České republice. Moc mu všichni fandíme a....je to prostě borec. -
Vzpamatujte se
No tak vy jste opravdu jen nadržené samice.Nic víc.Přesně jak se říká o chlapech,tak i o vás by se dalo říct,že myslíte přirození.Nechápu co všechny chcete.Kdyř přestoupil do Liverpoolu,tak i když byl kolikrát v televizi,tak jste si ho ani jedna nevšimla a teď se tady rozdáváte.Chcete každá adresu?A proč,protože by jste šli trapčit k němu před barák,svlékali se tam a jinak ztrapňovaly?Chudák kluk,přesně na tohle čeká.Myslím si,že musí být štěstím bez sebe,že se nemůže poškrábat na zadku,aby jste se z toho neudělaly.Vy OBYČEJNÉ holky máte už smůlu,takové se princeznami nestávají.Je to dobrý fotbalista,ale né svým posledním úspěchem,ale celou svou prozatimní kariérou.Zajímalo by mne,která z vás by psala takové hovadiny,kdyby přestal být mediálně známý.Je to hézký kluk a slušný fotbalista.Tak mu dejte pokoj,ať se z něj může stát ten nejlepší. -
Baroš je nejlepší u nás!!!
-
milan baros je ten nejkrasnejsi fotbalista pod sluncem.je strasne sexy...
-
fanynka
Milanek je nejlepsi chlap na celim svete!moc mu fandim! -
bary
Moc by me potesilo kdyby ste tam dali naky fotecky!protoze milanek je ten nej a nej fotbalista na celim svete!doufam ze se snim setkam nekdy osobne a ne jenom v televizi!pleas naky foto nebo klidne i jeho adresu!!!vsechny fanynky by to urcite moooc potesilo!predem dekuju!