-
Míla
Oh Mílo ty jsi krasavec a ten fotbal k tobě opravdu sedne:-)))))))) Mohl by jsi taky dělat modela moc ti to sekne a jsi fakt SEXY!!!!!!!!!!! Kdybych byla jen o pár let starší hned bych se k tobě lepila!!!!!!!!!!!!!!! JSI MŮJ VZOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOC TĚ MILUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MILÁČKU MŮJ POJD ZA MNOU JÁ SE TĚ MUSÍM POKOCHAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ahoj zlato!Musím ti spolitovanim ozamit ze vypadas jako gorila
-
Milda je nejlepší
-
Milanek
nejhezči chlap pod sluncem -
Milanek
-
ahojki Milčo tak co jak padaj goly ???? muzes ode mne pozdravit Tomaška Rosickeho.Vyřit mu že jsem jeho NEJVJETSI FANINKA NA SVJETE A POD SLUNCEM ALE I TVOJE DEKUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Našla som Milanovi dvojičku,je to môj bratranec Majo,sú si úplne podobný,ešte ktomu je i dobrý fudbalista (mozno este lepsí)
-
Milan je fakticky suprovej.akorat bych ho s nikym neprirovnavala protoze on je jedinecnej!!!!!!!!!!!!!a nejakej Beckham je uz snad vsem ukradenej je slavnej kvuli obliceji a manzelce ne kvuli fotbalku.baroška mam taky doma vsude.
-
prosba
Koukejte tam vlozit nejaky fotecky!!!!!!!! -
Čauky lidi...jsme dvě holky, kterým se strašně moc líbí Milan Baroš...Máme všude vylepený jeho fotky a plakáty...jsme do něho úplně zblázněné...A scháníme další jeho plakáty...:)Nemáte někdo nějaký na výměnu???Díváme se na něho pořád v televizi...A tak jsme se vás chtěli zeptat, jestli někdo nemáte jeho adresu...??? Prosíme, jestli ju někdo znáte, tak nám ju pošlete na mail, ale né e-mailovou, ale normální...prosím...předem moc děkujem a napište nám na mail...