-
you are the best!!!!
-
si prostě ůžasnej
-
Seš fakt moc super!
-
Potěšilo mě to,co napsal jadan kluk,který je pod názvem Vzpamatujte se.A to jsem holka.Myslím, že má úplnou pravdu.Fotbal sleduju často, ale koukám se na to jak hrajou a ne jak vypadaj.Jinak mám radost,že se taky někdo kouká na fotbal proto,že ho to baví.
-
ahoj
Milan je moc hezkej a mam ho ráda hattrick byl super a doufám že se mu reprezentace vydaří -
seš fakt dobrej!!!!!
-
Tak co kdy přijedeš zase do Rýmařova za Kovaříkovima?
-
Jsi suuuuuper
Jsi fakt vvvýýýbborný ,skvěle hraješ fotbal a máš hezký ůsměv,hezké oči a hezkou sedlinku.Budeš hrat ve středu?Můžeš mi napsat tel.číslo? Čauky -
Jses ten nejlepsi fotbalista z cely Evropy
-
jses ten nejlepsi útocnik
-
WOW
Jses bezva hrac jen diky tobe jsme se drzeli tak dlouho!a jeste k tomu jses nadhernej co vic si prat???:) -
Milane jsi hezkej
Milan je nejhezčí fotbalista u nás i jinde hraje krásnej fotbal , a není ženatej . ( má přítelkini ale to mě nedeptá ) ahoj přeji mu hodně úspěchů Vicktoria -
milujem ta
si najlepsi futbalista na svete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pa -
pokec
Máš pěknou postavu a jsi pěknej celej tak proč jsi jenom zůstal u toho fotbalu? -
nevím
jseš prostě super:o) -
radanka ho miluje
-
Ješ skvělej!!!
Fándím ti už mmmmmmmmmmmoooooooooooooccccccccc dlouho a seš fakt dobrej, skvělej,prostě bezna. -
kus...:))
Si fakt kus poradnyho chlapaka...:) -
Milacek ...
Tak to je ten nejlepsí a nejkrasnejsi cech na na svete ... Co chcete vic .... ??? Hrozne ho miluju .. !!! Jsem jeho nejvetsi fnynka ... mam jeho autogram ... plagaty ... fotky ... rozhovory .. dres ... Az na kopacky mam snad skoro vsechno co se da sehnat .. !!!!!!!!!!!§ MMMIIILLLUUUJJJUUU HHHOOO ...... -
k
Vypadáš jako by se na tebe vystříkal černoch