-
Re: bla bla
Prosimte ty ses taky nejaká chytrá, mysis si ze si vsici myslí, ze je Milan dobrej fotbalista jen kvůli tomu že je božsky krásnej ?? *7* -
bla bla
Jde vidět, že sem chodí samý puberťačky!!!Bože!!a ještě ke všemu trapný..od kdy se podle vzhledu pozná dobrej fotbalista Bary sice do míče kopnout umí ale to je tak všechno .Sice se mu teď docela daří ale to ještě neznamená, že je to nejlepší fotbalista na světě.Proto si pamatujte "Fotbalové umění se nepozná podle vzhledu!!!!!!!!!! " *9* -
miláček
milan je úplně božsky krásnej a je nej fotbalista *14* *14* -
Milanek
Milane, bojuj! Držím ti palce!!! Soňa *3* -
:-)
milan je nej hrač světa *4* *3* -
míla
předevčírem hrál Baroš úúplně dobře..a dokonce dal i gol a oni mu ho neuznali!!!Milane,JSI NEJLEPŠÍ!!! *14* -
Re: míla
máš naprostou pravdu.je nádhernej a sexyyyy.a je nejlepší fotbalista na světě... *14* -
k narozeninám
Baryyyyyyyyyyyy je užasnéj.vše neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej *14* *4* *14* *3* *5* -
míla
milan je ten nejúžasnější chlap které ho jsem kdy poznala je strašně hezkej a to tělo... *14* a fotbal umí hrát ze všech nejlíp.je to prostě sexy miláček. *4* -
Re: fuf
souhlas -
wooow..!!!!!
Mílo si frááásnej...sem z toho enmohla dyž sem tě viděla na Euru ty si fak úžasnej... *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: fuf
Ale kdyby tě přehnul někde přes stůl to by ses dala *7* a neříkej že ne... -
fuf
Milan Baroš je fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůů -
Re: Milan Baroš
Ty jsi pí-a *9* -
Ojojoj
V pondělí jsem se rozhodl po našem setkání, že Tě nechám i nadále ZAČAROVANÉHO !!! *13* *13* *13* *5* -
Re: Re: Re: ubožák
No to asi moc ne,jelikož bydloím kousek od místa,z kama pochazí,tak jsem měla tu čest se s ním podkat!ale bavit se sním celkem dá...každopádně podle mě je hezký.jinak fakt nic!a to jsem ho kdysi zbožňovala *7* to nechápu.... -
Re: ubožák
Kdysi byl fakt dobrý. Dnes se mu chudákovi dost nedaří. Ta žlutá karta .... *9* .. ale stejně ho Bruckner měl nasadit znovu ke konci, možná bysme to aj dotáhli na remízu *10* *10* A to že z něj šílí každá patnáctka mi je u prdele, závidět mu to nebudu, a ani popírat, že je to pro baby sexy samec , když to je pravda -
Re: Re: ubožák
sevším co jsi napsala souhlasím... až na to že je krásnej *9* *13* ses na něj asi špatně podívala... jo a v hlavě toho asi taky moc nemá -
Re: ubožák
Já to celkem chápu,že z něj holky šílí. Je to sice nafoukaný kretén,hraje hovno a neumí kopat,ale je fakt krásný! -
ubožák
jeden z těch ubožáků co žijou na tomto světě.naprostá nula.nechápu jak z něho některé nanynky můžou šílet.s ním to na Euru fakt vytrhli.Ten ať jde kopat za vesnickou ligu.