Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kusan!!!

Milan Baroš je ten nejkrásnější fotbalista, který se může měřit i s Backhamem. No ještě řekněte, že to neni pravda?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
  • Milanek

moc te chci
  • Kusan!!!

Milan je fakt kus :)) ale mně se spíš líbí Pavel Nedvěd ... má takový nevinný kukuč :)
  • Bary je užasný moc ho miluji!!!!!!!!!!!!!!
  • Jo,jasně.Baroš je prostě nejkrásnější pod sluncem ještě se Sámerem a Davidem B.
  • Baroš je má láska!!!! Je tak sexy......
  • Můj Bary

Jsi ten nejhezčí,můj nejmilovanější fotbalista,slintám nad tvýma fotkama každý nový den. Jsi nejvíc sexy chlap,kterého znám... Doslova tě žeru,tak krásného chlapa bych chtěla mít doma....jenže tak boží jako ty už nikdo jiný prostě není,Bary,miluju tě!!! Tvá maxi fanynka Darina
  • andy-není to pravda

Milánek Barošek je mnohem hezčí!!!!!! :-)))))))))))))
  • Idiot,gaj,lezba

je to ten největší debil a plínkonoš a co se týče vašeho vkusu 0% zravím vašeho slintáka a hezké slintání čau Nikk+Bar
  • Burinka

Milan je jen můůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůj !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit