Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AHOJKY BARI. JSI KING MEZI FOTBALISTY. JSI PROSTĚ NEJ A NEJSI NA PRODEJ! KAŽDÉ LÉTO JSME VE VIGANTICÍCH. STAV SE NĚKDY!
  • pro nány

holky vsimly jste si jak jste vsechny trapny?! Je to dobrej fotbalista a hezkej chlap,ale takhle po nem silet???? PROBERTE SE! *13*
  • ahojky Milane!ses ten nejlepsi chlap na svete a king mezi fotbalistama!!!!!!strasne tes moji nej kamoskou zerem a mame vsechny tvoje plakaty a foky z novin atd.......ses proste number one a nejsi na prodej!!!!!!!!!milujem te
  • ubožák

jeden z těch ubožáků co žijou na tomto světě.naprostá nula.nechápu jak z něho některé nanynky můžou šílet.s ním to na Euru fakt vytrhli.Ten ať jde kopat za vesnickou ligu.
    • Re: ubožák

Kdysi byl fakt dobrý. Dnes se mu chudákovi dost nedaří. Ta žlutá karta .... *9* .. ale stejně ho Bruckner měl nasadit znovu ke konci, možná bysme to aj dotáhli na remízu *10* *10* A to že z něj šílí každá patnáctka mi je u prdele, závidět mu to nebudu, a ani popírat, že je to pro baby sexy samec , když to je pravda
    • Re: ubožák

Já to celkem chápu,že z něj holky šílí. Je to sice nafoukaný kretén,hraje hovno a neumí kopat,ale je fakt krásný!
      • Re: Re: ubožák

sevším co jsi napsala souhlasím... až na to že je krásnej *9* *13* ses na něj asi špatně podívala... jo a v hlavě toho asi taky moc nemá
        • Re: Re: Re: ubožák

No to asi moc ne,jelikož bydloím kousek od místa,z kama pochazí,tak jsem měla tu čest se s ním podkat!ale bavit se sním celkem dá...každopádně podle mě je hezký.jinak fakt nic!a to jsem ho kdysi zbožňovala *7* to nechápu....
  • king

Milane,ses jeden z nejlepsich fotbalistu na celym svete a na EURU 2004 si kraloval a i kdyz na nas zbyl v uvozovkach jen bronz v nasich srdci mame diky tobe zlato,kazdy tym se nas diky tobe bal,byli sme favoriti a pred nama jeli domu takove tymy jako Anglie,Francie a Spanelsko.Smekam pred tebou,diky tobe se z nasi maly zeme stala fotbalova velmoc!DEKUJEME
  • WAKE UP!!!!!!

To co tady vsichni pisete jsou pekny traparny!Nevim,jestli jste tak tupy,nebo jeste mlady,ale tohle je docela sila:).Hlasky typu:"Miluju te!Jses nejlepsi!Doufam,ze uz nechodis s Kilianovou..." a dalsi jsou HODNE ubohy!Jestli si myslite,ze zrovna Milan Baros ceka na to az mu nejaka Alena z Olomouce nebo kdokoliv jinej napise a bude ho zvat na rande a Milan po tom s radosti skoci, tak SE PROBUDTE!Pochybuju,ze to tu vubec cte.Ma dost jinejch starosti.Baros je medialne znama osobnost,ktera uz z duvoudu sve popularity nemuze chodit s jen tak nekym.A uz VUBEC NE s divkami ve veku patnacti let, ktery vsude rozhlasujou,ze s nim chtej chodit,pac ma prachy,super autiko a hezky oci a jak desne HO MILUJOU. :) U inteligentnich lidi cteni teto diskuse vyvolava smich,v nekterych pripadech dokonce i litost! Ale na druhou stranu,proc ne?!Vzdyt prave tyto "pipnky" se svymi vylevy, se (krome Milanova exkluzivniho fotbaloveho umu) dosti velkou merou podili na Milove popularite a s tim spojenymi prijemnymi a bohuzel i mene prijemnymi "malickostmi"(viz. vsudepritomny bulvar). Tak se moc nezlobte za pravdu,doufam,ze to rozdejchate a postupem casu vam vase trapnost dojde.Mejte se hezky.
  • Pro Barboru

Hele ty budes muset byt dost zujata!!!To jsi jeste nikdy nebyla zblaznena do nejakyho fotbalisty,herce,zpevaka a tak??Ja nerikam ze bys musela byt,ale nech nam to!!!Je to nase vec komu a kam si pisem ne???Radsi se uklidni,uvar si caj,dej si nohy do tepla...a vubec kdyz jsme pod tvoji uroven,tak proc vubec lezes na tyto stranky???
  • dsaadsssd

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit