Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lovely

Bary,jsi nádhernej chlap,snad nejhezčí co jsem kdy viděla a fotbal...Dřív si byl výbornej,prostě radost se na tebe na hřišti koukat!!!Tak co to teď vyvádíš?!!!??vždyť hraješ příšerně,nechtěla jsem si to přiznat a před každým jsem tě bránila,ale už mi nějak dochází argumenty...vzchop se,mi víme že jsi nejlepší a že všem ukážeš že jsi byl,jseš a zůstaneš nejlepší!!!Ale jinak,jsi ten nejhezčí muž na světě!!!Mám tě platonicky strašně moooc ráda:-D!!! *3* *4* *14*
    • Re: Lovely

........moje řeč! *1*
  • nevím

jseš prostě super:o)
  • pokec

Máš pěknou postavu a jsi pěknej celej tak proč jsi jenom zůstal u toho fotbalu?
  • milan baros

milan je fakt super..ale v soukromi je uplne jinej nez na verejnosti..
  • WOW

Jses bezva hrac jen diky tobe jsme se drzeli tak dlouho!a jeste k tomu jses nadhernej co vic si prat???:)
  • Ahoj

MILUJU MILANA BAROŠE,JE TEN NEJHEZČÍ MUŽ NA SVĚTĚ.CHTĚLA BYCH HO VIDĚT!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *5*
    • Re: Ahoj

Videt???já bych ho chtěla v...t *16*
    • Re: Ahoj

se přijd podívat v léto do vigantic asi pred 2 rokama sem tam byla a mel i autogramiádu..mužeš se sním i vyfotit a da ti podpis
  • Jses ten nejlepsi fotbalista z cely Evropy

• bary

Milan je super kluk z Vigatic...dá se s nim pokecat je v poho *3* *3* *3*
  • Jsi suuuuuper

Jsi fakt vvvýýýbborný ,skvěle hraješ fotbal a máš hezký ůsměv,hezké oči a hezkou sedlinku.Budeš hrat ve středu?Můžeš mi napsat tel.číslo? Čauky
  • Tak co kdy přijedeš zase do Rýmařova za Kovaříkovima?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit