Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • seš fakt dobrej!!!!!
  • Potěšilo mě to,co napsal jadan kluk,který je pod názvem Vzpamatujte se.A to jsem holka.Myslím, že má úplnou pravdu.Fotbal sleduju často, ale koukám se na to jak hrajou a ne jak vypadaj.Jinak mám radost,že se taky někdo kouká na fotbal proto,že ho to baví.
  • Seš fakt moc super!
  • čau

prosím tě pošlešmi tvou ftku s tví podpisem děkujiti moje adresa: tereza svatochová švabinského 1705 sokolov 35605 *1* *5* *3* *4* *14* *14*
  • you are the best!!!!
  • otázka

Ahoj,Milane!Strašně moc tě miluji a chci se te zeptat jestli pořád chodíš s Kilianovou doufám že už Ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jseš opravdu ten nejlepší fotbalista a chlap na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PÁ PÁ PÁ zdraví tě VIKY Z TEPLIC
  • baroš

Prosím tě, pošli mi tvou fotku s tvým podpisem.Děkuji je mi 11 let a zajímám se o fotbal a dobře ho hraji.
    Moje adresa: Tereza Svatochová
    Švabinského 1705
    356 01 Sokolov *3* *3*
  • Ahoj Milane.Chtěla bych ti říct, že tě strašně miluju!!!!!!Mám babičku u Vigantic a jezdím tam na prázdniny,tak by jsme se mohli setkat.Jestli to nevyjde (což je pravděpodobné),tak bys mi mohl poslat alespoň fotku s podpisem. Díky Tvá věrná fanynka.
  • fgh

king
  • pozdrav

Ahoj ja jsem ti už jednou psala ale napsala jsem ti špatnou E-mailovou adresu je totiž vassvi@centrum.cz pa lásko

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit