-
Milan
Milan je vážně nejlepší!!!!Strašně dobře umí chytat!Fakt velkej respekt a klobou dolů!!!!!!!!!!!!!!Milane jsi fakt BEZVA!!!!Držím palce ve finále!Budeme mistři! *4* -
Do toho
Hnilda je nejlepší!!!!!!! *4* *3* *15* *5* -
pry tata *1* to je dobry, milan ma dcery baru a adelku a starsi je teprve nejakych pet let, takze jsi se dobre sekla *15*
-
Táta
Táta je suprr umí chytat dobře a fandim že i to vyhrajeme to zlato taky když to je táta *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
je ten nejlepsi ktereho muzeme mit :) jeeeeee Hnilicka *4*
-
Hnilda je ten nejkrásnější a nejlepší brankář na světě *14* *14*
-
ahoj
myslým že by jste mohli vyhrát ale rusko je velmi silný tým ale já vám věřím a budu se dívat až do konce,a veřím vám. *3* -
Hnilda
Hnilda je ten nejlepší gólmam jakého si Česko mohlo přát.Ani voikoun ani hašek a ani nikdo jiný není tak super jako právě Hnilda.Drž se.Fandím ti a zdravím celý hokejový tým.Ahoj.Žabka53. *14* *14* *3* -
I love you *4* *9* *14*
-
Hnilda vede
si dobrý a pěkný *3* *14* -
1
jj milan uz ma na ms post brankarsky jednicky jistej *4* -
Hnilda!!!!!!
Hnilda je prostě úžasnej!!!!! Doufám,že na MS pojede jako brankářská jednička,protože na to MÁ!!!!!!!!! *14* -
juuu
jen tak dal *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
milanek
jsi fakt super *14* -
tim sem samozrejme nechtela rict ze je hnilda starej jenomze je o 17 let starsi nez ja...skoda:(
-
nej...
Milan Hnilička je pro mě nejlepší golman. *15* Škoda že liberec vypadl. -
www.milanhnilicka.wz.cz pro vsechny blaznivky, co pisou ze ho milujou *1* je super, ale neblaznete *3*
-
ČAU MILANE JAK JDE ŽIVOT?DOUFÁM ŽE DOBŘE PROTOŽE TI STRAŠNĚ FANDÍM.JSI OPRAVDU SUPER!!!!!! *14*
-
jsi nejnejnej
si vazne ten nejhezci a nejlepsi brankar...sem strasne rada ze sem te videla hrat nazivo je to uzasnej zazitek...mam te fakt rada...ses nej!!!skoda ze nejsi svobodnej a o par let mladsi...:( -
Milan Hnilička
Cauky,posim vas,napiste mi,kde bych mohla ziskat jeho podpis a plakaty a tak!!!Moc vam dekuju!Ozvete se urcite!je to nutne!!Mej te se papa a nezapomente na me *3*