-
Velká láska.
Šíleně miluju Milana Hniličku.Je krásnej,božskej a má krásnej úsměv.No je prostě boží!!!!!!!!!! *14* -
-
Re: Velká láska.
jo v tom s tebou souhlasim
-
-
Milane.Jsi vážně boží.Doufám že až si tohle přečteš že mi aspoň napíšeš.Závidím každé ženě která tě zná a může ti být na blízku.Jsi krásnej a milej.Chtěla bych být taky vyvolenou jako je tvá žena.Přeju ti aby si byl šťastný.Miluju tě.Prosím ozvi se *14* *14* *3*
-
Je to prostě krasavec *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Doufám, že se s ním někdy seznámím......
-
Milan je nejlepší brankář s Vokym, nikdo na ně nemá!!! *14*
-
Nejlepsiiiiiii,
Ahoj lidi...urcite mi date za pravdu, ze Milan Hnilicka je uplne nadhernej a ma nadherny oci.....MAM TE RADA HNILDO. *14* -
Já ho taky miluju *14*
-
si nejlepšíííííííííííííí *14* *14* *1*
-
milášek
tak tohle je nejlepší brankář *3* stejně tygři jsou nejlepší a příští sezonu jim to ukážou *3* "naše liberecká jednička, to je MILAN HNILIČKA" mám vás ráda...:))) *3* -
Milan Hnilička
Cauky,posim vas,napiste mi,kde bych mohla ziskat jeho podpis a plakaty a tak!!!Moc vam dekuju!Ozvete se urcite!je to nutne!!Mej te se papa a nezapomente na me *3* -
jsi nejnejnej
si vazne ten nejhezci a nejlepsi brankar...sem strasne rada ze sem te videla hrat nazivo je to uzasnej zazitek...mam te fakt rada...ses nej!!!skoda ze nejsi svobodnej a o par let mladsi...:(