Přejít na výpis diskuzí

Milan Hnilička

OSOBNOST 31.12.2006 
143 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je prostě nejlepší!

je to sympaták!!moc mu fandím...........
  • hnilicka je ten nej brankar na svete *1*
  • Milan je moc moc moc dobrej gólman,,ale je i moc moc moc hezkej *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • JISTOTA

Hnilda?? Tak to je ceska reprezentacni jistota. Narodaku nosi stesti...jak jinak my vysvetlite, ze vzdy kdyz jede na mistrovstvi, tak neco privezem, jako napr.: Viden 2005- Hnilda chytal jedinej zapas, ostatni Voky, a vyhrali sme zlato... Hnilda a Voky jsou nejnejnejnej brankari na svete!! Myslim z profesionalni stranky, ale ze by byli osklivy..tak to se urcite rict neda, ale hlavne, sou to fajn lidi a na jednicku reprezentuji cechy!!!! *1* *1* *1*
  • Hnilda je skvelej brankař a moc peknej a sympatickej chlap... *4*
  • hnilda33

hnilda je prostě nejlepší a nejhezčí v čr *14*
  • NEJLEPŠÍ

hnilda je můj 2 nejoblíbenější gólman.samozřejmě až po Turkovi *15*
    • není to pravda

To není pravda Hnilda je lepší než Turek.
  • Na slovíčko...

Ráda bych touto cestou poděkovala Milanovi za výborný zápasy a vzkázat mu ať si nic nedělá z kritiky od lidí co mu nesahají ani po kotníky..kritizovat umí každý....Pamatuješ ty roky kdy tě opěvovaly..? Kdy jsi byl milován a kdy se ti ženské chtěly vrhat do postele..? Ta doba neskončila a já i celej tvůj fanclub ti věří a stojí při tobě...vůbec jsi nebyl špatnej, jen letos ta troška toho pokakanýho štěstí nebyla na naší straně...Myš
  • Za co kritika?

Kritika je nezasloužená,byl víc než DOBRÝ.Za první gól,podle mně, mohli trošku obránci a na druhý ho jasně faulovali.Není co vyčítat!!!!
  • Hnilička je teplouš a druhořadý brankář.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit