-
Miluju ho!
Nemůžu to vyjádřit ale mám Milana moc ráda. Má ženu, krásný děti a je krásnej, milej, suprovej a navíc perfektně chytá!Teda být starší a moct-vyjedu po něm,a co teprve ho mít doma. Bych ho sežrala ládkou. Milánku mám tě mocinky ráda a přeji ti jen to jen !!! *14* *14* *14* *14* -
Co si jako myslíte, že nechá svojí manželku a poběží za váma?Vy ste snad úplně padlí na hlavu.Bylo by nejlepší kdyby ste nechali těch trapných řečí na internetu. *16* *16* *16* *16* *16*
-
Juju
Ahojki,vsechny vas zdravim.No jo,Milan je fakt suprovej. *3* PROSIM VAS,NAPISTE MI NA NEJ NEJAKY SPOJ NEBO NECO,AT MU MUZU NAPSAT O PODPIS!!!PSOSTE VAS O TO MOOOOC PROSIIIM!!!!DIKY MOC!!!!NAPISTE MI NA MUJ MAIL.FAKT JE TO NUTNE,OZVETE SE!!!!!!!DEKUJU!!!PA -
ČAU MILANE JAK JDE ŽIVOT?DOUFÁM ŽE DOBŘE PROTOŽE TI STRAŠNĚ FANDÍM.JSI OPRAVDU SUPER!!!!!! *14*
-
juuu
jen tak dal *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Hnilda!!!!!!
Hnilda je prostě úžasnej!!!!! Doufám,že na MS pojede jako brankářská jednička,protože na to MÁ!!!!!!!!! *14* -
pozdrav
hnilda je nellepší a nejhezčí brankář na světě -
JE TEN NEJ............. *14*
-
sabina čau takpudetesi pokecat *4* *4*
-
Nej chlap-golman
Já chci říct,že na MS světa v hokeji (letos) si nás podržel a bez Tebe bychom to stříbro neměli a taky Ti chci říct že si ten nejúžasnější chlap na celém širém světě a mocinko mocinko mocinko Tě mam ráda (miluju),ale z přátelství to je jasný škoda jen,že si ženatý.Snad někdy od Tebe dostanu autogram a společně se vyfotíme.V srpnu se na Tebe přijdu mrknout jak Ti jde.Doufám,že nezklameš.PS:Prde ty neřikej že Hnilda je nafoukanej trotl když o něm nemáš ani páru jasný?!!!!Ty si sám určitě trotl na entou!!!!! *14* *14* *14* *4* *4* *3* *1*