Přejít na výpis diskuzí

Milan Hnilička

OSOBNOST 31.12.2006 
143 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kritizovaný Hnilička

Mám za to, že Milan Hnilička je kritizován za svoje vystoupení v Kanadě neprávem. Jeho snahu i nasazení oceňuji. Snad jedinou věcí je nešťastné sražení od Wallina, ve kterém lze spíše vidět faul a chybu rozhodčích - ne Milanovu vinu. Odvedl dobrý výkon :)
    • Re: Kritizovaný Hnilička

S tímto plně souhlasím. připadá mi strašně nefér a navíc i hloupé, svádět vše, co se nepovedlo, na jednoho hráče.
      Ještě dneska, po týdnu, s toho cítím hořkost.
      Chtěla bych proto Milanovi za celou svoji rodinu vzkázat:"Držíme Ti moc palce a přejem hodně úspěchů!"
  • Na Olympiádě si ůůůplně goood! *3* Se Slovákama to bylo bezva..jen tak dal...good luck *5*
  • hnilda je božskej!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
  • je úžasnej
  • milan hnilicka

je proste roztomilej!
  • Milan Hnilička,Liberecká jednička

Ahojky Všici!!
    tak už je tu duben..už je konec český extraligy a je tu MISTROSTVÝ SVĚTAAA!!... *3*
    Hnilda jede do Kanady jako 1..a mimochodem Mára Pinců jAKo brankář číslo 2!!takže S.U.P.E.R!! *14* ...doufám že vybojujem aspon bronz!!.. *3* ...jinak Hnildo těšim se na novou sezonu!!..a věřím že ten titul dáme!! letos to byla velikááánská škoda!!..ale Pinc chytal opravdu dobře!!.. *4* ..měj se kráááásně a držím ti(VÁM) na MS palce!!hodně štěstí a co nejméně golu!!pa!!..A LIBE A LIBE A LIBEREC *14*
  • Hnilda za to nemůže

Hnilda tohle MS chytal hodně dobře. Poslední gól se Švédy byl nešťastný. Odrazil se od Čáslavovi brusle, to je prostě náhoda. Kdyby tohle chytil, tak si myslím, že by jsme minimálně hráli o 3. místo. Hnilda nás hodně podržel. Díky Hnildo! *3*
    • Re: Hnilda za to nemůže

Přesně moje řeč. *3*
  • Drzime ti vsechny palce!!! Zvladas to skvele! Jen tak dal! Zdravime celej tym. Privezte nam zlatou hosi!!! *15*
  • jé:( on má manželku a děti:((((
  • Hnildo seš nejlepšííí *14* *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit