-
test 4 tagy -
-
test tagy 3
-
test tagy 2
-
test tagy
-
Docela by mě zajímalo co se tak může Milanovi Sulejovi ve spánku zdát????
-
-
Mě se třeba nedávno zdálo o místostarostovi Kdyně, že měl na Moravě autonehodu, ale nic vážného se mu nestalo.jen to psali v DD
-
-
Tady, bohuzel nevidim zadne reseni mladej sulej je cigan, a to pekne vychcanej ma znami vsude navic medialne znami, takze stnikdo nikdo na kompetentnich mistech zabivat nebude, naopak jej budou protezovat aa spatnibudou i budou cesi, to zname, tady se niceho nedocili, cikani maji zelenou a muzou vse, vzdyt sami vydite jakou hvezdu z nej nase republika udelala, co rekne evropska unie je svate, poctivy obcan nema zastani uz nikde, jedine se ostehovat, jine reseni neni, stim nehne bohuzel nikdo.
-
Ja uz kolem suleju pres Park take v zivote nepujdu v ceste pres Park jsou nahazeny bouchaci kulicky nenecham se oddelat, kdyby to bouchlo tak mi to muze utrhat Nohy fakt hruza, co se v hluboke delejte, radeji to Cele odchazi, jako vsichni po silnici. Strasne.........
-
lide v hluboke nenechte si to nadavani ponizovani a terorizovani od sulejovych libit tohle neni mozne co si ta zbohatlicka rodina tadz uz dovoluje je to katastrofa *16* *16* *16* *16*
-
On kdyby pan sulej prestal v hluboke lidi pomlouvat a drbat kazdeho tak by bylo vsechno jine kazdy v hluboke vi ze je pan sulej nejvetsi drbna nasi obce
-
-
UFO
-