-
Myslím, že by konečně měli ho pořádně psychicky vyšetřit. kdo ví co tají.
-
-
To meli udelat, uz davno.
-
-
Tyto absurdni komentare, zde pise mistni cvok, slajer z hluboke dlouholety pacient psychiatrie v domazlicich,ktery je mentalne I hormonalne postizeny s rozumem 6 leteho ditete,
-
-
lepší několik let LEČENÝ cvok, než několikalety NELEČENÝ cvok.
-
Pavel hlavně že ty seš duševně zdravý ty nevíš jak se pacienti psychiatrie cítí špatně přál bych ti alespoň den abys ses cítil jako on
-
-
Ja si muze koukam na co chci, ty na cum na tu vasi Hnusnou kucu a ten vas hnusnej bordel pred vasi Hnusnou barabiznou
-
On kdyby pan sulej prestal v hluboke lidi pomlouvat a drbat kazdeho tak by bylo vsechno jine kazdy v hluboke vi ze je pan sulej nejvetsi drbna nasi obce
-
-
UFO
-
-
lide v hluboke nenechte si to nadavani ponizovani a terorizovani od sulejovych libit tohle neni mozne co si ta zbohatlicka rodina tadz uz dovoluje je to katastrofa *16* *16* *16* *16*
-
Ja uz kolem suleju pres Park take v zivote nepujdu v ceste pres Park jsou nahazeny bouchaci kulicky nenecham se oddelat, kdyby to bouchlo tak mi to muze utrhat Nohy fakt hruza, co se v hluboke delejte, radeji to Cele odchazi, jako vsichni po silnici. Strasne.........
-
slajere zklapni a nech pana milana suleje na pokoji jsi knicemu a umis leda ho skoncis v blazinci kam patris i s faceboku se ti vsichni odhlasuji a nikdo s takovym cvokem nechce nic mit jdi se lecit nebo tahni do dobran Nedivim se panu sulejovi ze to s tebou skoncil protoze ty jsi BLAZEN Uvedom si ze o tebe nikdo nestoji a nikdo s tebou nechce nic mit tak zklapni uz KONECNE marketa *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
...a umís leda ho skončíš v blázinci......... co to je za větu?
-
-
Docela by mě zajímalo co se tak může Milanovi Sulejovi ve spánku zdát????
-
-
Mě se třeba nedávno zdálo o místostarostovi Kdyně, že měl na Moravě autonehodu, ale nic vážného se mu nestalo.jen to psali v DD
-
-
Me tady pan Sulej, docela zklamal, 4.prosince,byl pozvany nasi Agenturou na Zamek do Ceskeho Krrumlova, kde mel, vanocni koncert,. Hned pred koncertem, si nechal vylestit, dohodnuty, honorary, 23.000kc,ale Potomac, chtel, penize, za cestu, taxi, obed, celkem dalsich5000kc,celkem tady, 28.000kc,.Zaspival10vanocnich pisni, a behem hodiny byl pryc, pritom bylo domluveno, ze vydrzi dve hodiny,. Pushed namysleni, se bestredne, a o nejake poslu chance, mu vubec nejde, jen sebrat penize, a v pulce koncertu odejit, Za,tolika Penez, jsme tu mohlo mit treba Pana Margitu, ktery, by byl daleko, milejsi, a pratelstejsi, k publiku, nez, tohle, namyslena, hvezda. Jsem zklamana...
-
Kdo má něco proti opernímu pěvci-klikni na souhlas příspěvku