-
Povídá se, že Milana Suleje odvezli do nemocnice. Podle mě je to nepravděpodobné. určitě je vpořádku a chystá se na turné po Evropě. Bude zpívat možná v miláně a ve Vídni. *1*
-
-
Jeho ne jeho matku dostala infarkt
-
-
Co nato říci?,Čím vice se v Hluboke mazu s Hovny,tím víc to tu smrdi,takže pro nikoho zde uz nic;!!!!!!,krj
-
Já si myslím, že to, že má člověk hodně peněz neznamená, že je šťastný. když má třeba všude rakovinu, tak jde pod kytičky stejně jako ten co má na účtě pár tisíc či deset melounů. boží mlýny melou pomalu ale jistě.
-
-
Suleji uz konečně pojdi to tvoje z viditelnovani v bulvárech je trapné udus se se svými miliony,mi v hluboké uz te nemůžeme ani vidět všichni se vas boji,jste nemožná a zla rodina,to ze vám chce někdo otrávit psa,sis vymyslel nasazuje s na lidi v bulvárech a dokonce lidem v hluboké vyhrožuje s i v televizi,co si o sobě myslis?,hnoji,zlí,uz te nechceme ani na mdz abys tu zpíval zadus se svými miliony auty a vilami ,ty namysleny skavychtivy parazité,občané hluboké u Kdyně.
-
-
test
-
Bud kapni bozkou. Jak je to stou vilou ve Španělsku v malgradu ,nebo se to dozví blesk a aha,a ta ostuda te nebude stát zato,mas tam dum za 10melounu,a kde jsi nato vzal?,vilu v domazlicich a dva byty v Plzni řekni jak jsi to najrad!;;;; !!!!!!!/////
-
pane milionari uz si jde pro vas zubata
-
-
Zdravim ,pane suleji vilou a miliony se chlubite ,ale ze mate byt v malgradu ve Španělsku 200metru od more za další 4 000000,miliony kam se chodite pres léto s celou vaší rodinou ukrývat,jste se v aha nepochlubil,je mi z vas špatně pane milionáři hnuus.
-
-
milane mi všichni příbuzní se od tebe distancujeme a nechceme s tebou nic mit až tu nebude mamky sestra tak už kvám jezdit vubec nebudeme jezdíme za rodiči ne za tebou je nam stasně líto tvých rodiču ktere mlatís a ubližujež jim si zruda a patříš za mříže varujem te sáhni na nase detí a dostenem te do krimiálu nic od tebe nechcem nech si vilu i ty tvé nakradené miliony jen te prosíme nech nás byt nevolej nepiš zapomen že existujem je nám strašne lito tvych rodiču a všem lidem kterým si ubližil mi vsicni se za tebe stydíme že vubec žijes máme a nejen mi jen jedno přání abis už konečně chcípl a přestal škodit lidem tímto se od tebe všíchni distancujeme zbohem
-
-
mi drazi vsichni pribuzni uprime kdyby jste vsichni vychcipali a vase deti a deti jejich deti atd az do kolena tak je mi to uplne jedno milan sulej mam vas vsecny na haku
-
milane nepis nevolej a prestan me obtezovat tvoji prizni ja s tebou nechci nic mit bojim se te a nechci se dostat s tebou do zbitecnych problemu staci si precist komentare zde v diskusi a kazdy hned pochopi co jsi zac ja sem tve pretvarovani prohledla zbohem eva chudaci tvy rodice
-
bando primitivu az dokazete to co pan sulej pak nekoho kritizujte sami patrite do septiku mezi h o ooo
-
moje trpělivost je u konce Pokud chcete boj špinava lejnová dělnická námezní holoto budete jej mit a nepřestanu dokud Vas a Vaše potomky definitivně nezničim MILAN SULEJ
-
-
pojdi uz konecne++++++++++++++++++++++++++++++ *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
s touto zbohatlickou rodinou by se to melo fakt resir vsichni sulejove jsou strasne zli vcera jela okolo nich strasi rodina s vnoucaty starej sulej sekal se sekackou pred jejich vilou travu a zacal sproste kricet na pani havlickovou co bydli naproti pak sekackou vrazil do jejiho manzela kteremu asi sni prejel nohu stara pani sulejova nane zacala rvat a sproste jim nadavat nechybelo moc a byli by je snad zabili a to jezte u toho nebyl mladej sulej zevsech nejhorsii lide uz se boji kolem nich vubec projit maji miliony ale k lidem prostym se chovaji jak k dobytku je to tu hruza
*16* *16* *16* *16* *16* -
pane suleji vy jste zly zly jako dabel neco vam povim pamatuji si na zenu kdyz jsem byl jeste mlady rikalo se ze byla nekdy krasna a bohata byvala to pry zpevacka a tykala si s prezidenty s ministry ale kdyz ja ji znal byla neco jako mor stara vravorajici od hlavy k pate jedna rana pokryta cary samy hmyz nikde ji netrpeli pod strechou z daleka ji hazeli almuznu kusy chleba jako prasivemu psu konecne umirala umirala a vite jak pane suleji za vsi byla jama kam se hazelo vse co zpecenelo vse co bylo nejhnusnejsi tam umirala na shnile slame volali kni kneze nechtel jit ale prinutili jsme jej podaval ji telo pane zdaleka na drivku a spadlo tak bez svatosti zahynula takovy bud vas konec at me buh vyslisi budte morem hruza lidem a hnus a tak jako ona vypuste svou hanebnou dusi za vse co jste udelal a tolika lidem ublizil
*16* *16* -
a jezte si predstavuji ty tisice lidi kteri se mohli mit lepe duchodci pracujici lide kdyby nebylo lidi a jemu podobnych mafianu jako je pan sulej a jemu podobni mafiani kteri tuto zemi jen rozkradli kdyby nebylo suleje mame se lepe
-
pane suleji boze vy jste gigant vsech podvodniku kde je tech 15 milionu ktere zmizeli na ceske poste kdyz jste se v roce 1997 vydaval za knizete lobkowitze a tam pusobil pod falesnym jmenem jako asistent generalniho reditele v plzni v solni ulici by me zajimalo kde jsou ty diskety ktere podlehaly statnimu tajemstvi a vas pak propustili na kauci z boru muj boze co mate vse na svedomi tam jsou ty vase nakradene miliony bozi mlyny milane melou pozor peklo uz se blizi
-
-
pekne narozeniny nez te veme cert i temi nakradenymi miliony
-
-
vse nej ke 40 narozeninam a hlavne hodne zdravi
-
-
pan sulej je svi a tou zustane
-
-
Dobrý den Ja take se vsim souhlasim Sulejojic jsou nejhorsi lide z cele Hluboke Nemusi je tu opravdu nikdo Jsou to zli SPATNI a konfliktni lide kteri by tu urctite nikomu nechybeli dekuji
-
vše nej k narozeninám at ti to zpivá
-
take hodne zravi k tem narozeninam at vam jsou ty vase miliony k necemu pavel
-
vse nejlepsi ke 40 narozeninam milane
-
nekdo dostane rorum ve stari a nekdo vubec pan sulej ani vtech 40 letech zadny nema dnes jsem slysela od nich rany a na jejich obrovske vile jim montovali VEZICKY ha ha ha CESTNE ZE JE TO PRAVDA
0 -
-
hodně zdravi a krásne narozeniny
-
-
VSE NEJ K 40 NAROZENINAM zavistive lidi nereste
-
-
smeji se a bavim Malebne vesnice ve stylu J ozefa Lady jen smesna chimera Podivejtese co si lide ve vetsine vesnic svepomoci postavili prestaveli pristavili dostavili a pod
hodili to na stok postavilli samoobsluhu v akci Za pod vesnice je splacanina nekultivovane zastavby nove podnikatelskevily jsou snad vcetne nasi nevkusne ale ne ty vase patvary kutilu samostavitelu
vesnicke domy s kulnickami bez ladu a skladu sou vasim snem nebo jen na vic nemate a nikdy nebudete MILAN SULEJ -
-
dobry den tak tu pročitam ruzne nazory na pana suleje vesmes souhlasim pan sulej uz jiny nebude ze mel ma hlas bylo kazdemu jasne ale svym chovanim a nemozne zlou a falesnou povahou a ublizovanim lidi okolo nej si os sebe odradil mnoho lidi nikdo v zadnem divadle snim nechce nic mit spolecneho ne kvuli hlasu ale kvuli jeho velke problemovosti a nespolehlivosti akonflikty s ostatnimi lidmi a zlou az agresivni povahou snim nikdo nechce nic mit povisuje se nad ostatni a urazky a nadavky u nej nejsou nicim nezviklym clenove v divadle se ho boji byl jsem svetkem ze kdyz u nas zpival v divadle tak doslova zfackoval a sprote tituloval korepetitora atd jak cas jde tak i sulej nam starne a snim i jeho hlas *14* je proste strasne impulzivni a zli tot cele o nem
-
dobry den pane suleji vy jezte zijete jezte vas nevzal tedy cert byt vami moc bych se nesmala jmenuji se pavlina moje matka jana jandova bydlela v loucimi jeji muz byl operni pevec jan janda dobre si to jiste pamatujete maminka vas mela rada vy jste ji obiral a kradl veci a vzal i hodne penez pote co ji ranila mrtvice a byla nemocna to vam nestacilo cilenymi lzi a vykonstruovanymi machinacemi jste docilil toho ze se moje matka s panem jandou rozesli a pak jste se na ni uplne vykaslal kdyz uz nic nemela maminka je momentalne v hospici a reknu vam narovinu ze vas proklina a ja take a jeji byvaly muz take vy nejste clovek ale zruda ktera mezi lidmi nema co delat pisu to verejne aby si to kazdy precet je mi uplne jedno co si otom myslite pisu to aby lide vedeli co jste zac ze vy se zastydite alespon otom si iluze nedelam vy totiz svedomi nemate jste strasne zli clovek pavlina
-
-
milan sulej pavlino si primitivni drizda co je stvoji mamou me vubec nezajima a s jandou take preju ti aby i tobe ochrnuly hnaty a zkapala si nekde v hospicu jako tvoje mama si magor a s vami holoto sem skoncil milan sulej
-
-
proc prejete neco nekomu co sama nechcete.Taky mam s Milanem spatne skusenosti,ale hospic a smrt se nikomu nepreje.Pozor Jak kopete jamu,aby jste si ji sama nevykopala
-
-
-