Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tereza
    Ale já tu po nikom nenadávám takže TY nemusíš po mě.Až tu budeš správcem tak se tu stav třeba na hlavu.
  • Tereza
    Správcem tady nejsi (jen jsi si sám tuhle stránku přivlastnil)-tvůj problém.Nikoho tu nijak neurážím a diskutovat můžu kde se mi bude chtít.
  • armenakos1
    a já budu moct nadávat a posílat někam koho budu chtít *5* *16*
  • armenakos1
    když píšeš "díky bohu" tak proč sem neustále lezeš ??? hej vy jste fakt všichni do jednoho pojetý ( hateři a provokatéři ) *12* *1* *15*
  • armenakos1
    já jsem nic o správcovství neříkal (ehm nepsal)... ale tohle je můj revír Terko *3* *5*
  • armenakos1
    ale bylo by hezké kdyby jsi aji tak odešla Terko *3* *5*
  • Tereza
    No vy jste fakt hustí.Tady fakt člověk nemůže říct nic jiného než jaká je Miley "nyny".Fakt trapárna.A nemáš mě co vyhazovat z veřejných míst!Můžu se zapojit do jaké koliv diskuse budu chtít.
  • Tereza
    A kde máš sprácovství označené? Na profilu? Např.jako já? :)
  • armenakos1
    mě je to o čem to je... prostě to tu kazíš a pěkně nás štveš tak vypadni a nechod na tuhle diskusi a jdi si na diskusi kde o tvoje názory někdo stojí *16*
  • armenakos1
    exactly *3*
  • armenakos1
    tohle je moje takže starám *3* *5*
  • armenakos1
    stane ?? copak není ? *5* *14*
  • Mám Miley Cyrus moc ráda a věřím že se z ní jednou stane MEGACELEBRITA! *14* *14*
  • Tereza
    Kazím? O tom ale vůbec neni.Tahle diskuze tu není jen proto,aby se tu Miley musela JEN vychvalovat.Takže bud' v klidu.
  • Tereza
    Starej se o své!!!!
  • Tereza
    Haha :) Na diskuzi se může napsat cokoliv,jaké koliv názory se tu můžou sdílet! Né každej na ní musí mít pozitivní názor jako vy a pokud,že ho sem chce napsat a je napsaný slušně,proč by tu nemohl být? Tohle je pouze diskuze! :)
  • Andrejka10
    Terko, mohla bys mi laskavě přestat říkat "DÁMO", už mě fakt štveš a jestli jsem chtějí lidi něco napsat, tak jsem mají kdyžtak napsat to že je Miley užasná atd., a né že je blbá!!! Sbohem! *16* *16* *16*
  • Andrejka10
    Pro Terku: Kiss my ass *5*
  • Andrejka10
    Jéje, sorry to jsem chtěla napsat někomu jinýmu!!! *3*
  • armenakos1
    *já tě nemůžu*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit