Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tereza
    Hmm tak vám teda nevím, ale aniž bych chtěla někoho urážet, přijde mi že tahle slečinka nemá svůj osobitý vzhled/styl. Nebo přijde jen mě,že se svojí novou image vypadá jako když prošla kopírkou přes PINK?!
    Na co si jen hraje ... :))
  • Decisions
  • http://www.youtube.com/watch?v=o6NBF-Xhb64
  • Kaja182
    Moc vás prosím napište mi někdo jak se jmenuje ta její nová písnička - předem dík (za žádný hovadiny ale za jméno písně) *3* *1*
  • Podle mě je ta píseň o ničem, vůbec se mi nelíbí. A ten klip docela ubohý
  • Tereza
    Hej vy co tady lezete do Mel, v jednom pravdu má. Jsou pořád i tací, kteří si svou cestu dokázali prošlapat sami, dokázali zapracovat na sobě, změnit svůj život, ale přede vším svojí zásluhou, vůlí a odhodláním. Tací mají můj respekt a obdiv, a né jako tahle princezna. Mějte se fajne. :)
  • Kaja182
    Líbí se mi jak to bereš s nadhledem :D
  • ta nová písnička je super a Miley to ve videoklipu sluší, ty krátký vlasy se mi líbí čím dál víc, aspoň nevypadá tak dětsky :) *1*
  • omg koni je to jen maska Miley je skvělá *14* *3*
  • Hele nezlob se na mě, ale většina lidí se proslavila třeba kvůli seriálu a to že zrovna ona díky Hannah montana to je její věc ona je slavná ne ty....a to že tady budeš vykládat, že ty ji nemáš rada a že ona je taková a maková tím nic nezískáš. Aspoň je nědo narozdíl od tebe.
  • hello destiny im can t song how with the teach
  • Salvatorkaa
    Nic jiného než KURV*!
  • Kaja182
    Brečela bych ale správně je to její věc co si udělala s vlasy. Když se kouknu na ty fotky jak vypadala předtím a jak teď fakt se rozbrečím. Nejsem žádná hnusná, pomlouvačná holka - jsem její fanynka. Budu jí mít ráda ať se klidně ostříhá na holo....... no i když
  • Mám jí rada je jedno jestli ma dlouhy nebo kratky vlasy je to její věc a nikdo ani takovy chudinky *15* *3* co o ní píšou píčoviny ona je sama sebou a to jí nekdo nevazme *16*
  • fuj fuj fuj fuj je tak trapná *11* *11* *11* *11* *11*
  • jak jí můžeš mít ráda *6* *6*
  • mát tak šíleně hnusný vlasy...před tím je měla hezky(ty lokny)
    je to hnusná fetka bleeeeeeeeeeee
    nikdy jsem ji neměl rád *12* *12* *12* *12* *12* *12* *11* *11* *11*
  • Miley bude zase v seriálu dva a půl chlapa. Bude se vysílat 8. listopadu.
  • Panebože! Nic horšího už si s vlasama snad udělat nemůže!!!
  • vanessajade3
    asi tak naprosto souhlasím *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit