Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smiley-michelle

Re: Miley:)

jj máš naprostou pravdu
  • Re: film

stejně to bude jenom kopie skvělýho filmu *1*
  • Re: :))

souhlasím *1* *1* *1*
  • mileycyrus

i like pizza *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *16* *8*
  • tetka.betka

:))

konečně jí někdo překonal!! MIchal si zaslouží být 1.!!!!!!!!!!!!
  • tetka.betka

Re: Re: Re: miley

hele co urážiš hilary? ta aspon nefotí sprosté foto
  • tetka.betka

Re: film

jé tak ona tam hraje samu sebe jo :)
  • mileyfans

Olsenky

Nevíte co je s Olsenkama?
  • Re: co máte pro miley?

najlepšja a najkrajšja speváčka *14* *14*
  • miley46

co máte pro miley?

každý má právo na názorale tady ti co pomlouvaji by sem ani neměli pustit to je ta demence! Až někdo z těch co pomlouvaj miley dokažou to sami co vona tak napište *16* ! Miley je nejleší zpěvačka *14* *14* *15*
  • :*

Milujem júúú je najkrajšjááá ... *14* *14*
  • film

chtěla bych se zeptat, zda tu je někdo natolik informovaný, aby mi napsal jak je to s filmem Personal Security nebo tak něco...něco jsem četla, že je to remake Osobního strážce a Miley zde má postavu zhýčkané mladé dědičky čehosi..no půjdu zagooglovat, ale kdyby někdo něco věděl, tak to sem prosím napište, děkuji *4*
  • Re: Miley:)

souhlasim máš pravdu
  • Miley:)

Je hloupost, že by nic nedokázala. Většina lidí jí fandí proto, že toho na svůj věk dokázala až moc, fanoušci jsou tu proto, aby ji podporovali.Ti, co říkají, že její kariéra zkončí jsou jen škodolibí. Určitě každý má někoho oblíbenéhoherce nebo zpěváka, tyhle narážky jsou tedy trapné..Já patřím mezi ty, kteří občas zkouknou díly, poslechnou si její písničku...Nejsem fanoušek, ale nevím, proč bych ji taky měla nenávidět. proto, že jí nějaké zakomplexované děcko závidí. *3* *3* *10*
  • miley214

Re: Re: :-DDD

drž klapačku
  • miley214

Re: Co Si MySlíTe O Miley

miley je hezká,millá,pohodová holka má smysl pro humor má dobrej filmík hannah montana the movie,hannah montana,má krásný fotečky a když byla malá připomíná mě moji kámošku.je toho dost ale ještě pár věcí napíšu. má úúúúžo písničky a je nejjj ten kdo ju pomlouvá je zlejjj to je vše *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* * *14* *14* *14* *4* *4* lovuju miley cyrus a hannah montanu *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14*
  • veveruruskaska

Re: swift vs. cyrus

já mam taky rači miley
  • piskot256

Re: miley

Miley....Ale Emily se mi taký líbi ale spíš Miley *3*
  • piskot256

Re: Re: ???

jj jeden na nose (ale ten je podle mě umělý) a potom v pupíku...jo a myslím že ještě v uchu *4*
  • piskot256

Re: Re: Jackson

FAKT??A od kuď to máte??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit