-
...
http://s7.bitefight.cz/c.php?uid=11 5752 -
Re: koncert
Bohužel akorát tak doma *4* *16* *16* -
Re: jj
První koncert má 14.září v Portlandu -
koncert
miley bude mít v čr koncert jakto že o tom nevím???MOC MÁM RÁDA MILEY CYRUS(HANNUH MONTANU *15* *3* *1* -
ll
jé omylem jsem to poslala 2krát myslela jsem že se to neodeslalo -
kk
miley je nejlepší už se těším na její koncert..... *3* -
jj
Miley je nejlepší už se těším na její koncert... *3* -
.....
jj to smažte to je fakt trapný ta přezdávka nikdo ji tam nemá tak proč zrovna miley by ji musela mít!! *8* *7* -
Re: Chudák Miley
ale myslím že by ho zrušila ale zase no i když *9* *3* -
Re: Chudák Miley
ale vždycky může koncert zrušit!!!já bych si vybrala kámošku!!! *1* ale Miley skvělá!! *15* -
Smažte to <SMILEY>
Hele lidi smažte pls někdo to SMILEY co má miley u jména.... já se k tý editaci skoro nikdy nemuzu dostat protože to upravuje někdo jinej :(( .....Třeba ashley tisdale tam taky nemá svoji přezdívku!! nikdo tam nemá přezdívku!!!!! :)) -
Chudák Miley
Chudák Miley!!!!!!
V časopise Bravo Girl byl s Miley rozhovor,kde psali,že Miley zemřela její nejlepší kamarádka a ona nemohla na pohřeb.Místo toho musela dělat koncerty a bavit lidi!Je mi jí moc líto. *9* -
Hannah Montana:The movie
Ke svému svátku jsem dostala CD Hannah Montana:The Movie. *14* Je to fakt moc cool.Na tom CD je 18 skvělích písní z filmu.Je tam i The Climb,The Best Of Both Worlds a další.Je hezká i ta z toho večírku i ta od 6Taylor Swift.Dnes jsem k svátku dostala i new klávesnici,tak to na ni píšu. *1* Miley je fakt moooooooooc skvělá.Koupila jsem si Bravo Special,kde byl autogram od Miley Cyrus.-(Z ciziny.)
Miley Cyrusovou mám mooooooooooooooooooc ráda a o její autogram si ještě napíšu. *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: mandy
ptala -
Re: Re: Re: mandy
Jo to je v pohodě(vždyt tam maj určitě notebook.)Jenom jsem se ptal jak to na twitru funguje. -
Re: Re: mandy
tak teďka sem zjistila že na twitter se můžou posílat zprávy z telefonu tak tak to asi dělají když sou na natáčení -
Re: Re: mandy
Ne to je stránka www.twitter.com a tam když si založíš účet a přidáš si Miley a nebo třeba Ashley Tisdale a tak tak uvidíš co tam píšou. Oni třebam ají sebou někde notebook a tak tam můžou psát nebo tam třeba přidávají fotky ze soukromí a tak podobně. *4* Doufám že pochopil -
Miley
asy můsíbýt smutná nebo to jsou vymysly. -
Re: mandy
Sry že se tak blbě ptám ale co ten twiter je?Já jsem si myslel že si tam sami píšou(furt čtu např.Cyrus napsal na twitru to a to)Ale na twitru miley píše každý tři hodiny(to je blbost protože třeby ted je na natáčení The Last Song)Tak si tam píšou sami nebo tam lidi píšou novinky? -
mandy
ne nebyla to Mandy *13*