Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vininka

Re: Re: icq

a ted už i windows messenger...ten se taky hodně rozmohl...a je pravda, že ještě jeden program, a ten má u nás ale taky brzy fungovat, myslim teda
  • 12mileynka12

Re: Re: skype

vsici si z nas delaji prdel si myslis ze y si s nama jen taky psala na email mozna jo ale na icq nwm *4* *16*
  • nespesna

no

já du spát. *8*
  • Re: Re: koza

Fůj metal!!! Nej je Hip Hop!!! Jinak Miley je suuupeeer.
  • nespesna

usb

přes uesb ?stým já nedělm.
  • Miley

Je kouzelná. Muck Miley. *4*
  • miley11cyrus

Re: skype

jasně já ale i jsem sní mluvila teta mi to překládala ale neuměla moc psát anglicky dělala chyby a mluvila jsem s ní ale myslím že si s nás dělá někdo srandu to není ona myslím.........včara jsem s ní mluvila ale myslím že to ona není......... *9* *9* *9*
  • miley11cyrus

jj

ahoj neznáte někdo stránky kde se dá přes usb kabel stáhnout hudbu nebo video hoedown.....od miley cyrus???
  • 12mileynka12

Re: Re: Re: skype

tady je http://www.youtube.com/watch?v=JTOC gkvJ03c
  • nespesna

nevím

tak to nevím
  • nicky0012

ahok

halo prosím vás kdy bude mít miley cyrus alla hannah montana koncert v praze??a kdy se začnou asi tak prodávat lístky díky mooc pokud newíte přesnej datum neva ale tak přibližně ju?díky fakt mooc! *14*
  • Re: Re: koza

poser se
  • Re: Re: skype

dej sem prosim odkaz na to video
  • 12mileynka12

Re: Re: skype

ja to videla
  • lost.romankaaa

ja si myslim ze je porad maximalne super, akorat pod natlakem :) na Twitteru ma porad super hlasky
  • piskot256

pošli mi to video pls ona mu to ukradla?
  • nespesna

ghc

ach jo.
  • 12mileynka12

blog

ale na jednom blogu jo vis jo to s tim icq mae asi pravdu vole nejaka krava na osobnostech mi napsala hi i miley cyrus a jeste tam mela cgyby no neni to trapny
    Psal nikdo na ten skype smiley-miley3 ??? protože ona si začala blokovat ty uživatele a skoro sem se jí nemohla dopsat a prej nák ji nikdo píše že ji vyhrožujou nebo něco takového!!! teda jako anglicky moc neumim ale překládám si to na internetu ..... ale miley je dobrá a ty fotky?? nevim nevim , co to miley dělá?? nechci jako aby ji dali výpověď ale příde mi že se miley hodně změnila v takovou hvězdu .... na youtube.com tam bylo video ona nák ukradla fotografovi foťák !!!! a on ji vzal IPhone :-) ale jinak furt budu a budu milovat miley furt...
  • Re: icq

v Aerice mají skype , a ještě jeden program kterej je podobnej skypu a u nás neni.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit