Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • us5fan

MIley with Očko

Dnes na Očku od 21:00 do 22:00 special klipy jen Miley Cyrus celou hodinu *4* *4* *3* *3* *15* *15* *1* *1*
  • hudgens

ÓČKO!

Čauky!!Dneska 22.6.09 je na óčku den s Miley!!:)
  • mileyhilary

Re: Prosím

Jestli si to nechses stahnout tak se podivej na youtobe tam zadej hannah montana 1x01 a dale az 1x25 a dej v cestine to samy je i ve druhe serie
  • Re: Re: ......

*1* Jsi fakt vtipná. *1*
  • humanic

koncert

Ahojky!Chtělo by to,aby Miley taky přijela někjdy k nám do ČR!Bych na ní šla na 100% *4* *3*
  • kikines

Miley

Miley podle mě měla cestu ke slávě lehkou jako prodavačka k místě prodavačky nevím jestli jste to pochopili no prostě to měla všechno lehoučký
  • anukkyss

Re: ANUKKYSS

Nemyslím si, že se každý potom co má peníze změní v namyšleného. Jen si myslím že ona namyšlená je, ale neříkám že kvůli pěnězům. Jen jsem se dívala na youtube a tam na pár rozhovorů s ní. A podle toho mám oní názor jaký mám *5*
  • anukkyss

Re: Re: miley cyrus

Asi si myslí že je taky bestová když má na profilu děvět fotek, které ani nejsou její *1*
  • david16

Prosím

Prosím vás nevíte kde bych mohl stáhnout celou první řadu seriálu Hanny Montany v češtině kdyžtak mi sem napište odkaz. Moc dík *4*
  • aknellka

mazec!

Toto napsala Joe Mandy..nevypadá to teda..že by Nick Chodil s Miley..na tom včerejším koncertu to musel být mazec:(..Joe má taky napsané,že ztratil nej přítele..a podle všeho je to Miley..fakt mazec:( :

Well I was talking bout Taylor telling her how we broke up Miley got mad and she started to yell at me and I talked to her she got madder at me and then I got mad and told her the way she acted is why Nick (My Bro)Broke Up With Her Because She is So Mean.
  • aknellka

Re: miley

opravdu??..vždyť ještě včera si docela lezli po krku..mno teda s=píš ona Nickovi..ale možná se dali dohromady na tom koncertu..počkejte..zkusím se podívat:D
  • aknellka

Miley icq nevede..
  • dantana

miley

miley zase chodí s nikem to je cool *3* *3* *3* *3*
  • chicko

jak ste riakli ze mate icq miley cyrus,tak asi ne no...ae jestli ho nekdo ma at mi ho posle jako vzkaz..diik
  • Re: miley ma noveho kluka

jakozhe to není vůbec pravda!!ona chodí s nickem to je jasný!!ten lian (nebo jak se to píše) je jenom její kámoš který sní točí ten film The Last Song *3*
  • dantana

miley ma noveho kluka

miley ma noveho kluka jmenuje se lian kouknete se na mileycyrus-online.co.uk *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: jj

Ahoj posli mi prosim icq od miley jestli mas
  • luluvamp

Re: miley

Wow...lépe bych to nevyjádřila...mě se od ní líbí strašně písnička the climb.A film se mi líbil taky,ale seriál je děsnej...takovej jednoduchej mi přijde....Mě taky přejde,že je to mamyšlená fiflena...,ale to je můj názor...tak si jí klidně mějte rádi lidi,ale já vím o lepších!!! *3*
  • aknellka

Re: ...

Tak Miley nakonec na ten koncert jede..a pojede i s Noah:D..a Frankie tam bude taky...já bych tam tak chtěla být!!! *8*
  • chicko

Re: jj

a kde si vzal icq?..tak mi ho dej pls kdyz ho mas...nedas co ptze nemas..ae bylo by to good

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit