-
Ahojík,
Ahojík,
Chcu se zeptat kdy bude mít Miley new album
zatím díík *3* -
Co Si MySlíTe O Miley
ahoj lidičky potřebovala bych od vás zjistit co se Vám na Miley líbí a co naopak ne..:) díiky moc pište *3* -
Re: Re: Re: tsss..
já už jí to řikam asi 2 dny aby si tam dala fotku a dneska prej jo tak uvidíme *1* *1* *1* -
Re: Re: tsss..
To teda nevim .. ona a tlustá ,vždyt vypadá LUXUSNĚ! *14* -
Re: Re: tsss..
cože tos nevidela ty fotky z ty dovoleny na bahamach..miley je huhena ma dobrou postavu...jo shellby chtela bych videt jak vypadas pak bys teprve mohla neco rikat o tom ze je miley hnusna!!! *3* -
Re: tsss..
Máš naprostou prawdu Miley je krásná užasně zpívá atd to wšichni wíme ale teda zhe zrowna s těma se wyfotí to je trochu diwný hele Miley je tedko docela w Usa kritizowána za to zhe je tlustá nwte o tom nic?? -
Re: Re: WoW
no ja si mysslim ze bys mohla bejt super holka...ale!?ctes si posobe ty diskuse...takovy traparny..ty mas na vic *4* -
Re: Re: Miley
Kdo tady za mě zase píše??? Vždyt Miley je super a ty ááá už za mě nepiš!!! *13* -
Re: WoW
proč jsem divná??? -
Re: miley cyrus
a proč by jsme záviděli? -
Re: shellby
NÁHODOU NENI POSLEDNÍ debile!!!nauč se psát!miley je blbá a stim ty nic neuděláš! *1* *1* -
Re: Miley
Jeste aby tady za mě někdo nepsal že??:D a pak kdo je UBOHEJ!!:D -
Nevim ale je to divný! *7* -
Re: miley cyrus
na co? -
Re: Re: Re: Re: loooool
a co ta tvje čeština tak si to pořádně přečti -
tsss..
miley je fajne.. má krásný písničky a úžasnou postavu.. ale že se vyfotila z tokiákama *7* .. fuj ani lopatou bych se jich nedotkla.. ale nechci urážet fandy TH *15* -
.....Miley *6*
Ahojky lidicky mohla bych vam o neco poprosit???
pls hlasnete na http://www.bravogirl.cz/cislo-11/vl astni-obalka/1/poradi na prezdivku Gabi123 dej mi pls hlas dekuju dekuju mooc *14* -
WoW
No ty woe !!!Shelby tobě je 12 WOW!!Sem myslela že i když píšeš takový trapný diskuse tak to vypada jak kdyby ti bylo tak 15...no i tak seš divnáá..... *3* -
miley cyrus
hm. závidíte že nemáte takovou postavu. *1* *1* *14* *3* *15* -
to si děláš srandu nééé??ty fakt máš ráda Miley??od kdy????dííívnýýý