Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • piskot256

Ahojík,

Ahojík,
    Chcu se zeptat kdy bude mít Miley new album
    zatím díík *3*
  • Co Si MySlíTe O Miley

ahoj lidičky potřebovala bych od vás zjistit co se Vám na Miley líbí a co naopak ne..:) díiky moc pište *3*
  • veveruruskaska

Re: Re: Re: tsss..

já už jí to řikam asi 2 dny aby si tam dala fotku a dneska prej jo tak uvidíme *1* *1* *1*
  • zvonda

Re: Re: tsss..

To teda nevim .. ona a tlustá ,vždyt vypadá LUXUSNĚ! *14*
  • rockstar

Re: Re: tsss..

cože tos nevidela ty fotky z ty dovoleny na bahamach..miley je huhena ma dobrou postavu...jo shellby chtela bych videt jak vypadas pak bys teprve mohla neco rikat o tom ze je miley hnusna!!! *3*
  • staniczek120

Re: tsss..

Máš naprostou prawdu Miley je krásná užasně zpívá atd to wšichni wíme ale teda zhe zrowna s těma se wyfotí to je trochu diwný hele Miley je tedko docela w Usa kritizowána za to zhe je tlustá nwte o tom nic??
  • rockstar

Re: Re: WoW

no ja si mysslim ze bys mohla bejt super holka...ale!?ctes si posobe ty diskuse...takovy traparny..ty mas na vic *4*
  • Re: Re: Miley

Kdo tady za mě zase píše??? Vždyt Miley je super a ty ááá už za mě nepiš!!! *13*
  • shellby

Re: WoW

proč jsem divná???
  • shellby

Re: miley cyrus

a proč by jsme záviděli?
  • shellby

Re: shellby

NÁHODOU NENI POSLEDNÍ debile!!!nauč se psát!miley je blbá a stim ty nic neuděláš! *1* *1*
  • Re: Miley

Jeste aby tady za mě někdo nepsal že??:D a pak kdo je UBOHEJ!!:D
  • zvonda

Re: Miley

Nevim ale je to divný! *7*
  • shellby

Re: miley cyrus

na co?
  • shellby

Re: Re: Re: Re: loooool

a co ta tvje čeština tak si to pořádně přečti
  • zanesskaaaa

tsss..

miley je fajne.. má krásný písničky a úžasnou postavu.. ale že se vyfotila z tokiákama *7* .. fuj ani lopatou bych se jich nedotkla.. ale nechci urážet fandy TH *15*
  • gabi123

.....Miley *6*

Ahojky lidicky mohla bych vam o neco poprosit???
    pls hlasnete na http://www.bravogirl.cz/cislo-11/vl astni-obalka/1/poradi na prezdivku Gabi123 dej mi pls hlas dekuju dekuju mooc *14*
  • rockstar

WoW

No ty woe !!!Shelby tobě je 12 WOW!!Sem myslela že i když píšeš takový trapný diskuse tak to vypada jak kdyby ti bylo tak 15...no i tak seš divnáá..... *3*
  • miley cyrus

hm. závidíte že nemáte takovou postavu. *1* *1* *14* *3* *15*
  • piskot256

Re: Miley

to si děláš srandu nééé??ty fakt máš ráda Miley??od kdy????dííívnýýý

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit