-
Re: Re: Re: ADMIN
nevyhrožuj tu furt..:D:D -
Re: Re: ADMIN
Tak si počkej už jsem mu napsal jak tu nadáváš *13* -
Re: Re: ***Žebříček***
no nufiku souhlasim s RockStar to jmeno z ni fakt teploussky *1* *1* *1*n -
Re: ADMIN
uz se tesim jak mi kakadu napise. *15* -
Re: Re: debiilní zvonda
Sorry ale někteří lidi mě tu taky velmi štvou a já s tím bohužel asi nic neudělám.. A já prostě vaše komenty komentovat budu ... -
ADMIN
Jinak admin se jmenuje kakadu, mám ho v přátelích.. *3* -
NejlepsiMiley *6* Miley *6*
Proste Miley je nejnejnejlepsi!!!
Mam ji hrozne rada a komu se tu nelibi a jen ji urazi at odtahne treba na sibir a tam si zije mezi tucnakama a ty muze pomlouvat!!!!!
Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* -
Reakce na shellbyho blbost :)
No až na to že já jsem si psal s adminem a on mi řekl že když je těch příspěvku které uřáží víc tak tě může vymazat nebo bloknout! To by sem byl HAPPY *14* -
Re: Re: ***Žebříček***
Hele sorry ale myslím že na diskuzi Miley je Nejlepší! *3* -
Re: ***Žebříček***
Sice Miley mám docela ráda...ale tohle je žebříček těch nejnavštěvovanějších a ne nejlepších!!!! *16* -
m
miley je nejlepší -
Re: ***Žebříček***
JOOOO huráá!!:D:D Nikdy v žviotě sem neviděla na 1. místěě takovou ekzotku:D:D -
Re: nechápu
to může bejt jedině ráda co??:D:D -
jo
jo miley je nejlepší a musí se to psát 100000000000krát protože je nejlepšííííííí *14* *14* *5* *4* *14* *3* *1* *1* -
jo
jo miley je nejlepší a musí se to psát 100000000000krát protože je nejlepšííííííí *14* *14* *5* *4* *14* *3* *1* *1* -
smiley-michelle
jj máš pravdu *4* -
nechápu
já nechápu proč ji urážíte vždyť ona se to stejně nikdy nedoví *3* *13* -
blog o Miley
Ahoj kounete se plsky na muj blog o Miley Cyrus!!!!moc vam dekuji a napiste komentar a hlasujte do ankety!!!
odkaz:www.MileyStewart-C yrus.blog.cz -
Re: Re: jj
no asi na hlavní stránce né *1* -
Re: Re: nejlepšíííííííí
tebe sice ne, ale někoho jiného jo