-
....
Já tam nechodím.. -
Re: Tsunami kreténů
ale ale bezpaterni svine jo??? to je poprve co si rekl neco jineho nez ty psichousi nebo kravo *15* *15* delas pokroky *1* *3* -
.....
VÍŠ, JE ZAJÍMAVÉ, ŽE NĚKTEŘÍ FANDOVÉ MILEY ZAS CHODÍ NA DISKUZI MADONNY, A NADÁVAJÍ TAM NA NI- A PROČ BYCH JÁ NEMOHL, CO?! UŽ MNE TO ŠTVE, JÁ MÁM BÝT POŘÁD OHLEDUPLNÝ, ALE KE MNĚ NENÍ OHLEDUPLNÝ, NIKDO! -
Tsunami kreténů
Jéžiš dnes je tu až mimořádně moc kreténů kteří uráží Miley a její fanoušky.. Je mi vás fakt líto vy bezpáteřní svině! *9* -
Re: Re: Re: ......
No a kdo tady napsal "NO NEVÍM TEDA, KDO CHODÍ NA JEJÍ PROFIL, ASI ÚPLNÉ TRUBKY, A DEBÍLCI"? Nejspíš ty! A ted jsi na jejím profilu! to ti nedochází? -
Re: Pro
kto ti je tu debil?? jak si to predstavuješ?? debil si tu TY??? *15*
PS: KRÁVO!!! -
.....
JJ,-) -
Re: ......
ty si muj clovek kamo *5* *15* -
Re: Re: ......
JENŽE, JÁ ŘÍKAL, JAK MŮŽE BÝT PRVNÍ NA OSOBNOSTECH- NO PROČ ASI, PROTOŽE JE TO HRŮZA!..... *9* *15* -
......
Koza...Miley
Kráva...Miley
Tráp na...Miley
Buzna...MIley
Negramot ná...Miley
Bez zmyslu...Miley
Posera...Miley
Dil ina...Miley
Dement...Miley
Najvä čšia Pobehlica...jednoznačne MILEY *15* -
Re: Re: ......
nj zvonda zase chytry jak radio -
Re: ......
Tak to je dobrý on se sám urazil *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* To je dobrý cituji jeho slova :"NO NEVÍM TEDA, KDO CHODÍ NA JEJÍ PROFIL, ASI ÚPLNÉ TRUBKY, A DEBÍLCI" A kde jsi asi ted ty?? -Na jejím profilu! -
ALE, ALE....TAK DÍK ZA UVÍTÁNÍ V DEBÍLKOVĚ OSOBNOSTI- MILEY VIRUS *15* -
tez nechapu ze nekdo jako ty jeste muze existovat *15* -
......
MILEY- JAK VŮBEC MŮŽE BÝT PRVNÍ NA OSOBNOSTECH? NO NEVÍM TEDA, KDO CHODÍ NA JEJÍ PROFIL, ASI ÚPLNÉ TRUBKY, A DEBÍLCI- JAKO AKT, JE TO PRŮMĚRNÁ NÁNA, A ZPÍVÁ NULOVĚ, A HRAJE?TOMU ŘÍKÁTE HRANÍ? NO, JE VIDĚT, ŽE NEZNÁTE HEREČKY, A HERCE *15* -
Pro "DISCOKOULE"
A tady máme dalšího debila.. *5*
Nechápu kde se tyhle debilové berou.. -
Re: Re: Re: Re: Re: !!!MILEY-HLASOVÁNÍ!!!
ale sebe jo co si nejak veris..mno do normalnich lidi mas jeste daleko *15* -
Re: Re: Re: Re: !!!MILEY-HLASOVÁNÍ!!!
Neboj tebe tím nemyslím! -
Re: Re: Re: !!!MILEY-HLASOVÁNÍ!!!
pro normalni lidi?? tim myslis sebe tak to je loooolll *15* *7* -
Re: Re: lol
vypada to tak *3*