-
Re: Re: miley cyrus
S Anonymkou souhlasim.Protože to jsem já -
Miley
Mno ,miley krásně zpívá to se musí uznat. *3* *4* *14* -
Re: miley je nej hej hej hej
To se pleteš! -
Re: miley cyrus
Proč? -
já náhodou umim zpívat -
ghg
mileynka je nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *14* -
Já radši zůstanu obyčejná.Je to lepší než nějaká nána např. miley.A já si budu psát co chci, kde a ke komu chci. miley je *9* -
miley cyrus
hele vy co nesnášíte milley tak běžte psat nějaké inačí osobnosti.vám by to taky vadilo kdyby jste byli slavní a nějaký lidi by vám tam psaly že ste blbí líbilo by se vám to? -
miley cyrus
nezná někdo její email?jestli jo tak mi ho sem napišta prosím *3* *3* -
miley cyrus
náhodou má hlas bestovej *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: lol
napíšeš my sem její email? -
miley cyrus
vy co si myslíte že miley neumí zpívat tak nemáte pravdu. a hlavně že vy umíte zpívat že? -
Poraďte
Hej, nevíte lidičky, kdy se bude konečně na Jetix dávat nějaká nová řada Hannah Montany? *7* A ještě kdy bude premiéra Hannah MOntana ve filmu?*7* Buď 9.června nebo 9.července, ale nwm, které z toho je správně. -
miley cyrus
neurážejte miley *16* *1* *1* -
Miley is the best!!
Miley je neeeeej na světě vždycky se mi líbí celebrita jen chvíli, ale u Miley jsem vydržela dlouho! Má úžasný hlas!!! *14* *14* -
miley je nej hej hej hej
miey je nej na světě a hannah montana the movie ještě lepší a hannah montana3 nej uplne super souhlasite miley cyrus je nej na cele zemekouli *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jj
JO MILEY JE NEJ NEJ NA SVĚTĚ *16* -
miley cyrus
hej lidi neznáte email miley cyrus? jesti jo tak to sem napište do odpovědi. díky *1* *1* -
miley
miley je nej nej nej nej *15* *5* *5* *4* -
Re: Re: Re: Rachel
Hele tak například je tady na Osobnostech nejlepší herečka a zpěvačka! A co jsi dokazala ty? Maximalne tupe okomentovat Miley! *13*