-
film
Videl uz nekdo Hannah Montana ve filmu?? je to dobry??
I love Miley *14* -
NEJ
MYLEY JE NEJNEJNEJNEJNEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! *4* *1* *14* *3* -
MMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLL LLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEYYYYYY YYYYYYYYYY JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEE EEEEEE SSSSSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUU UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RR..............
MILEY JEEEEEEEEEEEEEEE UUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPLLLLLLLLL LLLLNNNNNNNNNNNNNNNĚĚĚĚĚĚĚĚ ĚĚĚĚ NNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJ JJJLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEE EEPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPŠŠŠŠŠŠ -
Adrééska
Ahóóójííík líídi *7* newíte něgdo Miley adresu? *14* ....jestli jo tak napište plsky na E-mail Kvakina@seznam.cz a nebo mi stačí autogram......dobrá odměna *3* -
Re: hjghujgcd
to sice jo ale na avril taky nadavat nemusite -
Re: fandové avril
jo máš pravdu!!!NO TAK LIDI NECHTE UŽ TOHO!!! *15* -
fandové avril
Ahoj,vím že všichni nesnášíte Avril Lavigne,ale proč nás nenecháte?copak tady někdo srovnává Miley s Avril..POCHOPTE:!:pro vás je nejlepší na světě Miley,ale mi žijem zase pro Avril..my na Miley nenadáváme,neuráříme ji,tak proč nás nenecháte..nechápu proč nedokážete pochopit že se někomu pstě Miley nelíbí..jste tak blbí nebo chcete být zajímavý?..něco vám řeknu...v životě jsem na diskuzi Miley nechodila,a už vůbec ne abych sem něco psala,ale vy jste si nás přivolali tím,že jste nám naádvali že urážíme Miley,a to bylo poprvý co jsem tu byla...když jsem sem šla poduhý,a hledala ty výhružný dopisy,žádný tu nenašla..dali jste pokoj,jenže najednou jste zase začali..jako prominte,já sem byla fanynka Miley,ale tak jste mi ji zhnusily,že to ani není možný..a doufám že to bylo naposled co jsem sem musela jít..čau *4* -
Re: Re: Re: je nejky kams..
dobré můj e-mail je pIsKoT256@seznam.cz -
Miley
Smileyhopecyrus@seznam.cz
juknete se.....:D -
Re: hjghujgcd
Prosím můžu vás všechny požádat abyste přestali Avril urážet já také neurážím miley!! A když už ji urážite tak napište aspoň své jméno a né: hfgzhdf!!! *16* -
me to va
hele jako nekteri delaji ze sebe buh vi co no a co jako ze se nekdo zna s miley ja se znam se spisovatelkou co pises harryho pottera a harry s tim taky -
hjghujgcd
jo miley je nejlepšíííííí ale ta avril je blbka 0000000000000000000000............. ..miley je nejlepšííííííííííííí -
:-*
Miley je bestovni holka:) mam ju strasne moc rada. *14* -
Re: Re: je nejky kams..
jj miley je best ellsi to tky rika...
ejky kdyz mid as mail tak ti mozna poslu fotky jestli mi to pujde odeslat =)
kdyz mi to nepujde(pac mam starej pocitac a v srpnu budu mit novej tk ti to poslu az nak okolo srpna)vim ze toe pozde ae inac to nejde...=)ae urcite poslu mozna i z Mandy jiroux..jedu za nimi v srpnu tak prave budu mit aji ty novy fotky =)tak hned poslu ae napis mi vzkaz s tvym mailel =)..napis to na kamosky profil ma ho
kacenka1jb =) -
Re: Miley, miley
ja bych se uklidnila kdyby tady porad nenadaval miley ale to je jedno ja uz jsem chladna ale ten kdo nadava ten ne (nadavala jsem taky *9* ) -
Re: Re: hm
jo dekuju ja jsem taky rada ze me nekdo pochopi a miley taky nekdy pokecame jo mas icq? *3* *4* *4* -
jak tady
jak tady nikdo řiká že byla s Miley mohla si to klidně vymyslet *3* -
Re: je nejky kams..
Já to taky nechápu!!Ty si fakt byla s Miley?? *7* -
Re: je nejky kams..
ty si byla s miley jo? -
je nejky kams..
miley je strasne dobra kamoska...prokecali sme toho tolik jeste s ellsi a stelou oni dve jsou taky supel holky jestli se planujete na koncik miley tak tam si to poradne uzijete zatíím ahoj