Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley

jj je good *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kistynkaa

Re: souhlasite?

a to jako proč?? *3*
  • miley

je to ta nejhezčí holka na světě krásně zpívá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: MIley and Nick

to ze chodi s nickom jonasom je hovadina novinari si vymyslaju ach ma ineho nick ma dlhsie vlasi tak to je loz a vydel som na nete *5*
  • mrs.bajunecqa

Re: Re: Re: MIley and Nick

luido máš pravdu, 7 thing mě sice dostávala nahoru když mi kluk do kterýho sem byla zamilovaná řek žhe nemá zájem ale podle mě je blbost žhe spolu zase chodí proti Miley nic nemám ale zase nemusíte urážet Selenu! *16*
  • luida

Re: Re: MIley and Nick

sry ale to ze jsou spolu NENI PRAVDA!!! Miley je jen jeho EX. A navic nemyslim ze po tom co mu udelala(song 7things byl pro nej, verejne prohlaseni ze ho nenavidi....) by s ni chtel jeste byt. Mozna se usmirili, ale to je vse!! Jinak Miley je super zpevacka.
  • hanisek89

Re: Re: MIley and Nick

jááj ségra co to tu píšeš!!!
  • miley

JJ je hezká a talentovaná!! *14* *14* *14* *14*
  • Re: miley

JJ jsou to debilové,když jí tak uráží tak ať ukážou svoj písničky,filmy nebo fotky:-)
  • Je to anděl

Miley je anděl...to je prostě užasné že mohl buh vytvořit tak krásneho a talentovaného člověka...já bych ji tu mohl komentovat...
  • humanic

Re: PROSÍM!!

jmenuji se tam Andy
  • humanic

PROSÍM!!

Ahojík,pls můžete pro mě hlásnout zde?? Moc děkuju! http://kamikak.blog.cz/0904/1-kolo- sonb Jo a Miley je super!! *4*
  • rad0vka19

miley

ahojky..dřív sem neměla Miley ráda..ale od tý doby co se koukám na Hannah Montana tak jí mam ráda..a musim říct že zpívá fakt suprově!!! *3* má před sebou supr kariéru!!!
  • 21.4.1993

Re: souhlasite?

jj souhlasim..miley je super..
  • mc

miley cirus je silenaaaaaaa *1* *1*
  • megina

Re: Pro ČaSoPiS

miley cyrus *14*
  • megina

Re: Pro ČaSoPiS

já mám radši samozdřejmě mileyyyy miley miley cyrus *14* *14* *14* *14*
  • souhlasite?

Hele!!!!Ti kdo nemáte rádi Miley tak sem nechodte souhlasite se mnou lidičky?? *10*
  • megina

Re: ehm,ehm

mileyyyyyyyyyyyyyyyyyy jjj to máš pravdu miley je hezká a talentovanááááá!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • megina

Re: Re: miley

jo miley je ta nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjj nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj zpěvačka a herečka na svěětětětěětětětětět *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit